Brigitte i Emmanuel Macron ugostili su korejski predsjednički par, Yoon Suk Yeola i njegovu suprugu Kim Keon Hee, u Elizejskoj palači u Parizu. Prilikom ovog susreta francuski predsjednički par bio je savršeno stiliziran u elegantnim poslovnim izdanjima. Prve dame razgovarale su o kulturnoj i umjetničkoj razmjeni dviju zemalja.

Brigitte Macron i Emmanuel Macron ugostili su korejskog predsjednika i njegovu suprugu
Henri Szwarc / Polaris / Profimedia 

Lijepa Korejka, koja, vjerovali ili ne, ima već 50 godina, odlučila se za kombinaciju crne i bijele s kojom nema greške, savršeno krojen prljavo bijeli sako s crnim reverima.

Brigitte je dominirala kao i uvijek jer zaista ima urođenu eleganciju i jednostavnost kao i mnoge Francuskinje. Njezin je stil gotovo nepogrešiv, vjerujemo da ga je 70-godišnjakinja gradila godinama. Odabire krojeve koji joj savršeno pristaju i rijetko odstupa od svog provjerenog modela.

Brigitte Macron i Emmanuel Macron ugostili su korejskog predsjednika i njegovu suprugu
Henri Szwarc / Polaris / Profimedia 

Najčešće ćemo ga vidjeti u neutralnim i bazičnim nijansama poput crne, bijele, sive i tamnoplave. Ove boje pristaju uz njezin ten i boju kose, ali su i primjerene većini prilika u kojima se pojavljuje.

Ovaj put odlučila se za jednostavnu bijelu haljinu ravnog kroja srednje dužine. Haljina ima okrugle srebrne pločice u predjelu struka koje dodatno ističu struk. Ima i naramenice koje su opet u modi. S bež salonkama i mekim valovima ostavlja zaista snažan dojam.

Ovaj model haljine je vrlo pogodan za kombiniranje i odličan je izbor za dame u zrelim godinama koje se mogu pohvaliti nešto dužim, vitkijim nogama, prenosi Žena.rs.