Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Albina Grčić, Domenica Žuvela, Žanamari Perčić, Alen Đuras, Jure Brkljača, Renata Lovrinčević Buljan, Andrea Šušnjara, Stankica Stojanović, Horvat Čagalj, koje su se odlično zabavile na ljetnom VIP događanju magazina Story u najfotogeničnijem hotelu na Jadranu - Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru!

Gosti su uživali u nastupima glazbenika Jure Brkljače i Alena Đurasa koji su izveli neke od najeljepših domaćih skladbi, a rasplesanu atmosferu je dodatno 'začinio' hrvatski producent i DJ Luka Akrap - Lookis stranim hitovima! Program oplemenjen kvizom by Eucerin Sun u kojem su uzvanici pokazali svoja znanja o zdravom sunačnju vodila je Head of Story Ana Miščević.

U nastavku donosimo poznate dame koje su se posebno istaknule svojim modnim odabirima.

Albina Grčić

undefined
Robert Gašpert 

Splitska pjevačica zablistala je u efektnim bijelim hlačama koje je uparila sa zlatnim topom koji se sastojao od svjetlucavih ljuskica. Na nogama je imala efektne sandale na visoku petu, a kosa joj je bila polu raspuštena.

 Andrea Šušnjara

Andrea Šušnjara.jpg
Robert Gašpert 

Najdugovječnija pjevačica Magazina pojavila se u ljetnoj bijeloj haljini iznad koljena. Kratku plavu kosu raspustila je u opuštene valove koje već godinama nosi.

Antea Valenta

Antea Valenta.jpg
Robert Gašpert 

 Antea je za ovu prigodu odjenula jednodijelni bijeli bikini i tako se u potpunosti prilagodila ambijantu u kojem se našla.

Antonia Dora Pleško

Antonia Dora Pleško.jpg
Robert Gašpert 

Antonia je zablistala u dugoj bijeloj haljini zanimljivog kroja. Naime, haljina je imala prorez u struku, jednako kao i na nogama, što je svako pridonijelo cjelokupnom dojmu njezina izgleda. Pjevačica je kosu podignula u visoki rep koji je idealan za vruće ljetne dane.

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić.jpg
Robert Gašpert 

Kraljica ekstravagancije, Borna Kotromanić, nikada ne razočara svojim modnim odabirom, pa tako ni ovaj put. Odjenula je bijeli top i midi bijelu suknju s prorezom oko struka, a dugu ravnu kosu pustila je da pada preko ramena.

Domenica Žuvela

Domenica Žuvela.jpg
Robert Gašpert 

Lijepa pjevačica u svom ormaru ima nekoliko bijelih haljina, a jednu od njih odjenula je i za Storyjev ljetni party. Haljinu na tanke naramenice kombinirala je sa zlatnim sandalama i jednostavnom bež torbicom.

Gianna Apostolski

Gianna Apostolski.jpg
Robert Gašpert 

Gianna je odjenula prljavo bijelu haljinu s prorezom u struku, koja je naglasila njezin dekolte, baš kao i vitke noge.

Lorena Bučan

Lorena Bučan.jpg
Robert Gašpert 

Za razliku od većine uzvanica koje su se odlučile za bijelu haljinu, Lorena Bučan zablistala je u nešto drugačijoj odjevnoj kombinaciji. Pjevačica je odjenula crni top i lepršave zelene hlače, koje je kombinirala s crnim sandalama i narančastom torbicom.

Renata Lovrinčević Buljan

Renata Lovrinčević Buljan.jpg
Robert Gašpert 

Renata Lovrinčević Buljan odjenula je efektan crni kombinezon s prorezom na trbuhu, koji je naglasio njezinu vitku figuru. Znamo da je Renata pasionirana zaljubljenica u svijet fitnessa što je jasno s jednim pogledom na njezino utrenirano tijelo.

Žanamari Perčić

Žanamari Perčić na Story Summer Partyju 2023.
Robert Gašpert 

Žanamari je baš kao i većina uzvanica Storyjevog partija odjenula kratku bijelu haljinu koja je naglasila njezin bujni dekolte i duge noge. Kombinaciju je zaokružila bež salonkama, puder rozom torbicom, ali i srebrnom ogrlicom oko vrata.