Manje je više, čista i minimalna estetika, vrhunske tkanine i izrada, kolekcije koje su kreirane da traju – sve su ovo karakteristike novog modnog koncepta 'quiet luxury' koji osvaja modni svijet.

Ovaj trend stil, kvalitetu i praktičnost stavlja na prvo mjesto čime cjelokupan dojam i izgled podiže na luksuzniju i elegantniju razinu.

Anita Dujić za NEBO
Domagoj Kunić 

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog trenda.

NEBO_jesen zima 2022 (4).jpg
Domagoj Kunić 

Ženstveno, diskretno, trajno, svestrano i minimalistički oduvijek su odlike svih kolekcija ove modne kuće pa tako i ove najnovije čije je zaštitno lice dizajnerica nakita i model Anita Dujić Broadfoot.

Anita već godinama njeguje svojevrsni chic minimalizam i nosi pažljivo biranu odjeću u kojoj najbolje može izraziti svoju individualnost, a sve su to i odlike ove nove jesensko - zimske kolekcije.

NEBO_jesen zima 2022 (11).jpg
Domagoj Kunić 

Zanimljivo, Anita je ovu kampanju snimila mjesec dana prije nego je na Instagramu otkrila sretne vijesti: da čeka drugo dijete sa suprugom Duncanom s kojim već ima kćerkicu Lily.

Anita je to otkrila krajem studenog s nekoliko fotografija na kojima je pokazala trbuščić, a tada je otkrila i da je u blaženom stanju već 20 tjedana.

Anita se udala za Duncana Broadfoota u prosincu 2020. godine. Par se vjenčao u crkvi u Glasgowu, a Duncan je kao pravi Škot na ceremoniji nosio kilt. Vjenčanju su prisustvovali najbliži članovi obitelji, a kći Lily je u naručju bake gledala roditelje iz prve klupe.

Anita je za Story.hr ispričala sve slatke detalje nezaboravnog dana.

Vjenčanje Anite Dujić
Instagram 

'Vjenčanje smo planirali tu u Zagrebu u lipnju prošle godine, za nekih 40-ak uzvanika, no sve smo morali odgoditi do daljnjeg. Neki plan za drugi datum zapravo nismo ni imali, nego smo mislili pričekati da sve ovo prođe. No, kako se sve otegnulo i još uvijek nitko nije siguran kada će se sve skupa smiriti, mi smo, potpuno spontano negdje početkom studenog odlučili da ne čekamo više i da se vjenčamo u Glasgowu za vrijeme božićnih praznika koje smo ionako planirali tamo provesti. Sve se nekako poklopilo. Možda nije bilo onako kako smo zamislili, strašno mi je falila moja obitelj, ali sve skupa je na kraju bilo bajkovito i jako romantično.'