Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Albina Grčić, Domenica Žuvela, Žanamari Perčić, Alen Đuras, Jure Brkljača, Renata Lovrinčević Buljan, Andrea Šušnjara, Stankica Stojanović, Horvat Čagalj, koje su se odlično zabavile na ljetnom VIP događanju magazina Story u najfotogeničnijem hotelu na Jadranu - Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru!

Gosti su uživali u nastupima glazbenika Jure Brkljače i Alena Đurasa koji su izveli neke od najeljepših domaćih skladbi, a rasplesanu atmosferu je dodatno 'začinio' hrvatski producent i DJ Luka Akrap - Lookis stranim hitovima! Program oplemenjen kvizom by Eucerin Sun u kojem su uzvanici pokazali svoja znanja o zdravom sunačnju vodila je Head of Story Ana Miščević.

Story Summer Party 2023.
Robert Gašpert 

Story Summer Party 2023.
Robert Gašpert 

Uz Storyevu redakciju najljepšem dobu u godini uzvanici su nazdravili pjenušcem Maximo Brut najstarije hrvatske vinarije - Vinarije Kutjevo i poželjeli magazinu Story još puno ovakvih uspješnih događanja!

Alen Đuras, Jure Brkljača i Dino Petrić na Story Summer Partyju
Robert Gašpert 

Golden Hour kao tema ovogodišnjeg Storyvea događanja i savršen zalazak sunca nezamisliv je bez Aperola Spritz kojeg 'potpisuje' PPD Global - vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave u RH, uz neizostavne ljetne koktele Tanqueray & Tonic, Tanqueray Royale & Tonic te Blonde Lime.

Story Summer Party 2023.
Robert Gašpert 

Brojne su gošće na Storyevom eventu pokazale savršenu figuru i osunčanu put, a za potpunu zaštitu kože od sunca pobrinuo se Eucerin Sun predstavivši proizvode koji su ujedno 'zdravi' i za planet jer dolaze u recikliranoj ambalaži. Kako pri izlaganju suncu pravilno zaštiti kožu od štetnih učinaka UVA i UVB zraka - pojasnio je i dermatolog Polikline Bagatin kod kojeg su okupljeni mogli pregledati madeže u sklopu višemjesečnog edukativnog projekta 'Ne čekaj, CHECKiraj' - magazina Story, brenda Eucerin i agencije Omega komunikacije.

Za predah od plesa pobrinula se Jana - voda s okusom voća koja je pravi hit ovog ljeta! Niskokalorične Jana kokos i Jana kokos limun s hranjivom kokosovom vodom pravo su osvježenje za vruće dane.

Albina Grčić na Story Summer Partyju 2023.
Robert Gašpert 

Jedna od glavnih zvijezda Storyeva partya bio je i novi ljepotan na četiri kotača tvrtke Hyundai Hrvatska - IONIQ 6. U savršen spoj moderne tehnologije, futuristički izgled i izvrsne performanse ovog Svjetskog automobila 2023. godine uvjerili su se brojni posjetitelji događanja.

Story Summer Party 2023.
Robert Gašpert 

Za inspirativne cvjetne dekoracije na Storyevom događanju pobrinula se cvjećarnica La Perla Flowers iz Splita, dok je kreativne party detalje i photo kutak osmislila agencija za uređenje evenata splitske dizajnerice Ivone Glavaš - Anovi moment.

Story Summer Party podržali su partneri Hotel Brown Beach House & Spa u Trogiru, Hyundai Hrvatska, Jana s okusom voća, PPD Global - vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave u Hrvatskoj, Vinarija Kutjevo i Eucerin. Svima njima kao i partnerima - cvjećarnici La Perla Flowers, agenciji Anovi moments i trgovačkom maloprodajnom lancu Studenac - magazin Story zahvaljuje na suradnji.

Photo: Robert Gašpert i Franko Kelam za Story

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine

Story Press Story Summer Party 2023