Story Summer Party dolazi u Brown Beach House & Spa, hotel s najljepšim bazenom na Jadranu. Story ima recept za vrhunsko opuštanje i bezbrižan odmor, a gosti će se moći okrijepiti uz light summer buffet i koktele te uživati u dobroj ljetnoj atmosferi.

Story Summer Party i ovog se ljeta održava u najfotogeničnijem hotelu na Jadranu - Brown Beach House & Spa u Trogiru, u srijedu, 5. srpnja, s početkom u 19 sati!

A dok čekamo najvrući party u Dalmaciji, prisjetili smo se kako smo se zabavili lani.

Lidija Bačić, Žanamari Perčić, Domenica, Anita Dujić, Gospodin Savršeni i Stankica, Neda Makjanić Kunić, Ivo Perkušić, Antonio Franić Kristina Burja, Ines Preindl, Renata Lovrinčević Buljan, Alen Đuras, Horvat Čagalj samo su neke od zvijezda koje su zablistale na na našem lanjskom Story Summer Partyu u hotelu Brown Beach House & Spa.

Damira Kalajzić, Robert Gašpert Dame na Story Summer Partyju

Najpoznatiji dio hotela je njegov vanjski bazen, obložen crno-bijelom keramikom. Svaki kutak interijera Brown Beach Housea osvaja pažljivo spojenim smirujućim, prirodnim tonovima i teksturama. 

Hotel spaja klasične i retro detalje u suvremenoj interpretaciji, a okruženje prepuno raskošnog zelenila čini ga idealnom lokacijom za jedinstveni ljetni provod.

Robert Gašpert Petra Kraljev na Story Summer Partyju

Robert Gašpert Žanamari na Story Summer Partyju

Robert Gašpert Story Summer Party 2022.