Story Summer Party ugostio je brojne domaće zvijezde kao što su Albina Grčić, Domenica Žuvela, Žanamari Perčić, Alen Đuras, Jure Brkljača, Renata Lovrinčević Buljan, Andrea Šušnjara, Stankica Stojanović, Horvat Čagalj, koje su se odlično zabavile na ljetnom VIP događanju magazina Story u najfotogeničnijem hotelu na Jadranu - Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru!

Kao i uvijek, svojim modnim odabirom očarala je Borna Kotromanić (52). Uvijek svoja i posebna, Borna je još jednom opravdala titulu modne ikone. Ovom prilikom je nosila top i suknju sa zanimljivim prorezom kojim je istaknula utrenirani torzo. 

Borna Kotromanić na Story Summer Partyju 2023.
Robert Gašpert 

Sve je uparila s 'nude' potpeticama i torbicom, a kosu je izravnala.

Bivša modna dizajnerica zagazila je u šesto desetljeće, a i dalje je njezin mladolik izgled tema gdje god se pojavi. Ima četiri sina, a u svoj izgled ulaže mnogo truda i pažnje. Osim toga, pazi na pravilnu prehranu i redovito vježba. 

Borna Kotromanić bez šminke
Instagram 

'Veliki sam zagovornik dnevnog naizmjeničnog posta (eng.intermittent fasting). Odabere se osam sati u danu kad jedemo, a ostalih 16 smo na vodi. Sami odabiremo kojih osam sati ćemo jesti, a kojih postiti, ali je važno da je svaki dan riječ o istom vremenskom razdoblju', kaže Borna koja voli uživati u hrani, a ne odriče se ni ugljikohidrata ni hamburgera, a iako, kako kaže, nema potrebu za fast foodom svaki dan, kada je osjeti, prepušta joj se bez grižnje savjesti', rekla nam je Borna prije nekoliko godina.