Mnogi estradnjaci već uživaju u božićnim radostima, a među njima se posebno ističe obitelj Šuput-Tatarinov koja nije krila veselje fotografirajući se pored okićenog drvca.

Maja je zablistala u kratkoj haljini sa širokim rukavima zelene boje koja je inače apsolutni hit ove sezone. Nenad je na sebi imao zelenu vestu, a malenom Bloomu roditelji su za božićno fotografiranje odjenuli bijeli džemper.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom na božićnom snimanju
Instagram 

'Jedva čekam božićne fotografije', napisala je pjevačica na svojoj Instagram priči.

Maja Šuput Tatarinov nedavno je na društvenim mrežama pokazala i dio svog luksuznog doma. Naime, snimala je supruga Nenada koji se u dnevnom boravku igrao s njihovim sinom Bloomom.

Na videu Nenad krene šetati unazad dok ga Bloom prati, a onda kad je došao do tate, Nenad ga je preskočio.

Nenad Tatarinov i Bloom se igraju u dnevnom boravku
Instagram 

Kod nas doma ne znaš tko je dijete’, napisala je Maja u opis snimke te dodala: ‘Luda kuća 0-24’.

U velikom dnevnom boravku tako se mogao vidjeti stol sa stolcima te bijele i tamne zavjese. Također, na podu se nalazio Bloomov autić i pilates lopta, a Maja je ranije Storyju ekskluzivno otvorila vrata svog doma.

‘Nikada nisam bila domaćica i nikada me to nije zanimalo. Iz dna duše mrzim kućanske poslove i uvijek sam molila Boga da mogu dovoljno zaraditi kako bih platila nekog da mi pegla i čisti. Otkad znam za sebe to nisam voljela, a ni dobro radila. Jedino sam u vrijeme korone, kada mi je bilo dosadno, i to radila, a muž mi je rekao da sam to radila dosta ofrlje. Kuhati ne znam, a volim najviše na svijetu jesti, ali i da mi je uvijek sve čisto. Gospođa koja nam dolazi puno nam pomaže jer uz moj i suprugov tempo, dijete i sve ostalo jednostavno ne bismo sve to stizali’, ispričala je nedavno za Story jedna od omiljenih domaćih pjevačica.