Već i ptice na granama znaju da je Maja Šuput Tatarinov jako tražena pjevačica na vjenčanjima, stoga ne čudi da je dobila nadimak 'kraljica svatova'. No da bi vam Maja pjevala na svadbi morate stati u red, ali i pripremiti lijepu svotu novca.

Maja Šuput
Instagram 

Naime, upravo je Šuput jedna od najskupljih pjevačica s obzirom na to da njezin cjelovečernji nastup s bendom navodno stoji 8000 eura (oko 60 tisuća kuna), piše Večernji list.

Maja Šuput
Instagram 

No s Majom je dobra zabava zagarantirana. Anegdote sa svadbi nerijetko podijeli na društvenim mrežama. Ranije se prisjetila gospodina koji je oduševljenje činjenicom da pred njim pjeva Šuput odlučio proslaviti bizarnim plesom na podiju.

'Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plesu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali, a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci. Obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš... Sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše?!?!', napisala je u opis snimke.

Maja Šuput
Instagram 

Jednom prilikom je Maju umotanu u plahtu po hotelu nosio tjelohranitelj, kako mladenka ne bi otkrila da će joj na vjenčanju zapjevati Šuput.

'Večeras sam u Vinkovcima u svatovima bila gost iznenađenja za mladenku i sve ostale goste. Mladoženja je poklonio svojoj voljenoj ženi moj nastup na dar. U dogovoru s njim morala sam u hotel ući neopaženo, odnosno NITKO nije me smio vidjeti. Kada smo došli svi svatovi su bili na istom katu gdje je i ulaz u hotel na aperitivu. Morali smo smisliti način kako doći do sobe, a da me nitko ne vidi. I onda je moj tjelohranitelj (koji me čuva posljednjih 7 godina) došao na ludu ideju i dotrčao do kombija s plahtom. Rekao mi je da se omotam u nju i da će me na ramenu odnjeti do sobe. Rekla sam mu da nema šanse, da će ljudi vidjeti da nosi živu osobu. On mi je na to samo odgovorio: 'Reći ću im da nosim pečeno janje na svadbu', stavila je u opis videa.

Fotografije Maje Šuput pogledajte u našoj galeriji:

Instagram maja šuput