Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Katru, na kojem će Hrvatska danas pokušati izboriti prolazak u finale u utakmici protiv Argentine, obožavatelji Cristiana Ronalda i Lea Messija žele samo jednu stvar - da njihov idol osvoji svjetski kup.

Ovo je vjerojatno obojici posljednje Svjetsko prvenstvo na kojem će se pojaviti, a iako je Messiju mogućnost još uvijek otvorena (nadamo se ne zadugo), Ronaldo je ispao nakon utakmice Portugala s Marokom nakon čega je i zaplakao.

Na Mundijalu, jednog od najboljih nogometaša današnjice bodrila je zaručnica Georgina Rodriguez koja je u Katar stigla u društvu djece. Upravo se o njima oduvijek mnogo pisalo jer, dok mu je dvoje rodila Rodriguez, ostale je dobio putem surogat majki čija imena nikada nisu otkrivena.

'S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja', napisao je Ronaldo 2010. godine kada je posvajao prvog i najstarijeg sina.

Odmah su se pojavile brojne teorije - od te da je majka djeteta Amerikanka s kojom je imao kratku aferu do toga da je riječ o surogat majci. Portugalske novine Diario de Noticias objavile su da je dijete začeto potkraj ljeta 2009. godine u San Diegu, gdje je tada 25-godišnji nogometaš bio na odmoru i to sa surogat majkom kojoj je za to platio pozamašnu svotu. Njegov glasnogovornik potvrdio je sretnu vijest, ali je odbio komentirati išta o surogat majčinstvu.

'Ljudi svašta nagađaju, da sam bio s ovom ili onom djevojkom, da sam platio surogat majci... Nikada nisam nikome rekao što se je bilo i nikada nikome neću reći', dosljedan je kao gost u showu Jonathana Rossa bio Portugalac. 'Nema nikakve žene koja ga zove. Nema majke, nema telefonskih poziva, ničega. Majka je mrtva. Dijete nema majku', rekla je jednom prilikom nogometaševa sestra Katia Aveiro.

Inače, mnogo se pisalo o strogoj disciplini kojom Ronaldo odgaja svoje nasljednike. U jednom je dokumentarnom filmu Georgina otkrila da Ronaldo određuje pravila odgoja i tek kad je odsutan, djeca se ponekad mogu 'nagraditi' pizzom ili nekim fast foodom.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez zajedno odgajaju petero djece.jpg
Instagram 

Kroz godine, mnogi su se pitali zašto nogometaš uopće bira surogat majke kada je u to vrijeme bio u vezama. Svi možemo nagađati što je razlog, a važno je napomenuti da je Ronaldo i više nego opsjednut svojim fizičkim izgledom. Štoviše, mnogo su ga puta nazivali i narcisom. Stoga, jedna je teorija da je htio stvoriti savršeno dijete pa je pronašao i nevjerojatnu ženu koja ga je nosila.

'Razvodi i prekidi su česti, pogotovo u svijetu poznatih. Dakle, predanost bi mogla biti problem. Možda je htio biti siguran da neće trebati dijeliti svoje dijete ili se držati podalje njega dulje periode ako nešto u odnosu pođe po zlu', rekla je psihologinja Parula Khona. Psihologinja Mamta Rajesh složila se s mišljenjem.

'Životi slavnih, posebno sportskih zvijezdi, užurbani su, ponekad i komplicirani. Ronaldo je svoj život posvetio nogometu i možda nema toliko emocionalne širine kako bi imao normalnu obitelj sa ženom ili djevojkom s kojom postoji šansa za prekid. Kako god, on dolazi iz oštećene obitelji jer je njegov otac bio alkoholičar. Možda želi njegovati odnos samo sa svojom obitelji, što mu je surogat majčinstvo pružilo', rekla je 2017. godine prije nego što je nogometaš upoznao Georginu.

Iako će svojoj djeci pružiti sve, mnogi smatraju da njegova narcisoidna osobnost može utjecati na njegove nasljednike. 'Takvi kompleksi mogu se prenijeti na djecu i ona bi mogla pokazati iste osobine kada odrastu', rekao je jednom prilikom psiholog Parul Khona.