Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SINOĆ DOK SU SVI SPAVALI...': Maja Šuput pokazala kako je izgledao prvi susret Blooma i Djeda Božićnjaka

Domaća pjevačica Maja Šuput na svom je Instagramu pokazala kako je izgledao prvi susret sina Blooma i Djeda Božićnjaka.

 Maja Šuput i Bloom Tatarinov zajedno pozirali pred božićnom jelkom Izvor: Instagram

Prije nekoliko je dana pjevačica Maja Šuputna svom Instagramu otkrila kako izgleda ovogodišnja dekoracija u obiteljskom domu Šuput-Tatarinov.

'Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače. Bloom će vas provest po stanu pa škicnite... Neka najljepše doba godine počne', poručila je pjevačica, a u nastavku je otkrila kako je imala profesionalnu pomoć prilikom uređivanja.

 Maja Šuput i Bloom Tatarinov pozirali pred božićnom jelkom Izvor: Instagram

'Imala sam agenciju koja mi je potpomogla uređivati stan, ali Nenad i ja smo, također, pomogli', ispričala je pa se našalila: 'Ja sam svojim rukama sredila račun'.

Sada je Maja pokazala i kako je izgledao prvi susret Blooma i Djeda Božićnjaka.

'Sinoć dok su svi spavali Bloom je imao prvi susret s Djedicom koji ga je došao tražiti pomoć pri pakiranju darova za ostalu dječicu... Preslatko zar ne?', napisala je Maja. 

Na videu smo mogli vidjeti Blooma kako stoji u svom krevetiću dok mu Djed Božićnjak u sobu donosi poklon koji je kasnije otvarao ispred božićne jelke.

Podsjećamo, Maja i Nenad su se nedavno 'posvađali' oko odgovora kada smo ih upitali kome je od njih dvoje njihov sinčić Bloom privrženiji.

'Hoćeš ti odgovoriti na to pitanje da se ne hvalim, Nenade', rekla je Maja koja je dobila neočekivani odgovor od supruga.

'Ma ja mislim da je obostrano. Nisam diplomata, ali on je privrženiji onom roditelju koji je s njim… S kojim će se igrati', kazao je Tatarinov, a Maja mu je povišenog glasa dobacila:

'Ma kakav je to odgovor? Pa valjda je privrženiji meni jer sam mu majka', našalila se pjevačica.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image