Iza nas je najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde. Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Borna Kotromanić
Story Press 

Nagradu u kategoriji Najbolji modni stil powered by Uber osvojila je Borna Kotromanić.

'Jako me veseli ova nagrada s obzirom na to da sam ja u Hrvatskoj uvijek bila pionirka i avangarda i za jednu malu državu koja uglavnom prati trendove, a ne diktira, uvijek sam pomalo bila vanzemaljac. Drago mi je da je moj stil prepoznat i večeras nagrađen i to me veseli, hvala vam' kazala je Borna i prokomentirala što za nju znači dobar modni stil.

'Dobar modni stil znači iznijeti ne samo trendi krpice, nego imati izgrađenu osobnost i onda koristiti odjeću da se s njom ta osobnost predstavi svijetu'.

Borna je zasjala u kreaciji Hippy Gardena i priznala da joj proces spremanja prije glamuroznog događanja bio poprilično težak.

'Ovaj tematski zadatak mi je baš bio zahtjevan jer nije bilo dovoljno biti samo glamurozan, ali ovako da uskladim i vanzemaljce i plavu boju, zahtijevalo je malo više razmišljanja, onda sam nekako se prepustila kreativnom procesu. Moram reći da su se kompletna frizura i make up dogodili danas' ističe Borna.

Bez konkurencije na domaćoj sceni, Borna svakim izlaskom na ulicu i svečano društveno događanje pokazuje kako razmišlja drugačije, kako se individualizam cijeni te kako spojiti vrhunski dizajn s onim pristupačnim. Njezini lookovi su otkačeni, ekscentrični i dišu slobodarskim duhom. Ona je svoja i ničija. Borbena, drčna i tako cool.

'Mislim da sam oduvijek imala istančan ukus za sklad i za lijepo i da je to možda nekome bilo čudno, ali da je oduvijek to kod mene usklađeno. Kad gledate moj kompletan styling, ja imam sposobnost da spojim nespojivo, a da to opet funkcionira, naravno, za čovjeka koji ima estetski obrazovano oko, a to ipak nema svatko' zaključila je Borna.

Borna Kotromanić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve bio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Ella Dvornik na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame