- Volim pozornost jer mi pripada prvenstveno po onom što je u meni, a ono što se vidi, samo to održava svjetlo, plamen, život, snagu i radost - rekla nam je životna savjetnica i ekonomistica, 51-godišnja Borna Kotromanić koja plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Borna Kotromanić s ljubimcima na špici
Robert Gašpert 

Tako je bilo i sada kada je prošetala zagrebačkom špicom sa svoja dva ljubimca, psićima Stelom i Kobom. Njezine modne kombinacije su gotovo uvijek nepogrešive i toliko drukčije da ih se usude odjenuti samo žene s karakterom.

Borna Kotromanić nosi cipele kao papa
Marko Lukunic/PIXSELL 

- Kaput je s potpisom Magde Butrym, poljske dizajnerice koja je prije nekoliko godina osvojila LVMC prestižnu nagradu u svijetu mode, koja ju je katapultirala u sam vrh svjetske modne scene. Obožavam ženstvenost i senzualnost njezinih modela. Cipele su Casadei, moje prve crvene lakirane cipele u životu, a mislim da jedne, neovisno o modelu, mora imati svaka žena. Zemlja bolje pamti naše korake kad si u crvenim cipelama, zato ih i Papa nosi - simpatično zaključuje Borna koja mnogima može poslužiti kao primjer kada je riječ o odijevanju.