Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Regionalna zvijezda powered by PDD Global- vodeća distribucija alkoholnih pića i kave illyosvojio jeAco Pejović.

Aco Pejović
Story Press 

'Svakako mi znači, svaka nagrada je nagrada za nešto što ste napravili, a to je sigurno nešto dobro. Presretan sam i zadovoljan, nije mala stvar biti najveća regionalna zvijezda, kako u ovom trenutku Story smatra. Presretan sam stvarno i nemam riječi', rekao je Aco.

Iza Ace Pejovića je karijera duža od 30 godina, a u zadnje dvije godine uz vlastite hitove na repertoaru su i hitovi legendarnog pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića budući da je za potrebe filma 'Toma' posudio svoj glas glumcu Milanu Mariću i otpjevao sve pjesme.

Gdje god da se pojavi puni dvorane, a početkom s njim je u jedan glas pjevala zagrebačka Arena.

DSC_9683.jpg
Story Press 

'Toliko sam pun dojmova, iako je prošlo tri mjeseca ja sam još uvijek pod dojmom tog koncerta i neke pozitivne energije koju sam primio od zagrebačke publike. Toliko sam bio fasciniran, opčinjen i zaljubljen u tu publiku. Sjajno i fenomenalno', rekao nam je.

Nije se Aco ni sinoć libio primiti mikrofona pa je tako okupljene razveselio izvedbama hita 'Ponoć je', upravo iz spomenutog filma.

L’Adria Story Hall of Fame sinoć se održala u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uveo uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame pogledajte u galerijama:

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Ella Dvornik na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.