Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrada koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Glazbenice godine powered by Jana vitamin s kolagenom osvojile su Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos iz grupe Feminnem

Feminnem
Story Press 

Nakon višegodišnje pauze, trio se na scenu vratio prošle godine u svibnju pjesmom 'Zajedno', a u međuvremenu su osvojile Zagrebački festival s hitom ‘Trending’.

'Jako je lijepo primiti nagradu, ovo je veliko priznanje. Drago nam je jer se trudimo, nastojimo biti u trendu, gradimo karijeru vrlo pomno, ne radimo kompromise. Nismo ništa očekivale, ali nadale smo se, nakon toliko godina lijepo je biti priznat', rekla nam je Neda.

Iako su zablistale na najglamuroznijem događaju godine, dolazak na ovogodišnji L'adria Story Hall of Fame pamtit će po mukama koje su imale s haljinama.

DSC_0579.jpg
Story Press 

'Imali smo dogovor s jednom kreatoricom koja nažalost nije uspjela poslati fotografije dovoljno rano da ih isprobamo. Moja prijateljica Valentina koja ima krojački salon nam je doslovno danas dizajnirala, skrojila i sašila ove haljine', ispričala je Neda.

Pjevačice priznaju da ima je ponekad teško organizirati sve.

'Kaotično je jer smo trio, svaka ima život sa strane pa potraje dok se dogovorimo i nađemo. Nasreću, nijedna nije komplicirana', dodaje Nika Antolos, dok Neda dodaje da unatič tome između njih nema svađa.

'Ne posvađamo se, imamo isti cilj i to što bi možda netko okarakterizirao je konstruktivna rasprava', govori.

L’Adria Story Hall of Fame sinoć se održao u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uveo uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame pogledajte u galerijama: 

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Ella Dvornik na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame