Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE FEMINNEMKI NAKON VELIKIH VIJESTI: 'Nemamo niti jedan negativan komentar'

Autor Goran Balde

Na ovogodišnjem Story Hall of Fameu prvi puta su se kao grupa pojavile i djevojke iz grupe Feminnem - Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos.

 Feminnemke na prvom zajedničkom Story Hall of Fameu Izvor: Story

Deveti Jana Story Hall of Fame održao se u utorak u novom velebnom prostoru Američkog paviljona - Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Na svom prvom zajedničkom Jana Story Hall of Fameu bile su i pripadnice glazbene grupe Feminnem - Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos koje su oduševile u bijelim haljinama koje je dizajnirao Ivan Alduk, a za Story.hr otkrile su planove za ljeto i što od njih publika može očekivati.

'Uzbuđene smo. Nakon 10 godina smo zajedno i to smo zajedno ovdje. Story nam je uvijek imao važnu točku u karijeri i jako ga volimo tako da nam je posebno drago biti ovdje zajedno', sažela je dojmove Nika.

 Prvi zajednički Story Hall of Fame grupe Feminnem. Izvor: Story

Nedavno su i objavile novu pjesmu pod nazivom 'Zajedno', a pjesma ima već više od 100.000 pregleda. Pitali smo ih kakve su reakcije publike.

'Mi smo zadovoljne prvenstveno jer su reakcije fanova nevjerojatne. Znači, nema niti jedan loš komentar, svi su sretni što smo se ponovno okupile i zbog toga smo zadovoljne, a što se tiče pjesme, već je na Top.hr tako da ne može biti bolje', rekla je Neda.

Kada je u pitanju ponovno okupljanje i snimanje novih pjesama, otkrile su nam da će nastaviti uobičajenim tempom kao nekada.

Povezane vijesti

'Nismo mislile jednu pjesmu. Mislim da ćemo se vratiti onom našem tempu nekoliko pjesama godišnje. Mislim da je to nekakva zlatna formula i to nam donosi svirke, koncerte i sve. A mi volimo snimati pjesme i spotove tako da je to win-win situacija', dodala je Pamela.

Feminnem - Zajedno
Izvor: YouTube

Sljedeći nastup je na CMC festivalu u Vodicama, ali za svoju publiku već planiraju i sljedeće koncerte. 

'Osim CMC festivala, imamo i koncert nakon samog festivala. Trenutno dogovaramo koncert u Zadru koji će biti u srpnju i imamo 17. srpnja jedan u Požegi. Imamo i Neda i ja svadbi za odraditi, ali definitivno ćemo sve više i više ipak dati prioritet Feminnem koncertima', navela je Pamela.

Članica grupe Nika nedavno je doživjela nezgodu. Na Jarunu se u nju biciklom zabila jedna djevojka, a Nika je završila sa slomljenom rukom.

'Odlično je sada, najgore je prošlo. Možemo dalje', rekla nam je. Neda se našalila da im je to bio vrhunski marketinški potez. 'Da Nika nije slomila ruku ne bismo imali 90 posto PR-a. Sljedeće godine ću si ja slomiti mali prstić prije spota', kroz smijeh nam je ispričala.

'Feminnem dok ne preminem. Žrtva je tu', zaključile su cure.

Više fotografija s najglamuroznijeg crvenog tepiha pogledajte u našim galerijama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image