Prijateljice i glazbenice Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos nakon 10 godina scenske pauze shvatile su da grupa Feminnem mora nastaviti tamo gdje je stala.

Okupile su se u tajnosti, a samo za Story ekskluzivno otkrivaju sve o povrataku na estradu, odnosima među članicama benda, ali i detalje iz privatnog života.

Malo je reći da ste nas iznenadile! Nakon 10 godina ste opet na okupu! Kako ste odlučile ponovno ujediniti snage i nastaviti tamo gdje ste stale s grupom Feminnem? Tko je napravio prvi korak?

Pamela: Neda i ja. U posljednjih 10 godina nekoliko puta smo dobile poziv da se okupimo, čak i od nekih producenata izvan Hrvatske, ali nije bilo pravo vrijeme. Ja sam se željela stvoriti kao mama i stvoriti neki svoj put na kojem mogu biti neovisna, najviše zbog djece, i sad već imam uhodane poslovne obaveze koje mi ne daju mir. Neda i ja smo u prosincu snimale božićnu pjesmu i tada smo definitivno odlučile da je vrijeme. Jednostavno nam je falio Feminnem. To je sve. Prve ljubavi zaborava nemaju.

Grupa Feminnem se ponovno okupila
Goran Čižmešija 

Neda: Pamela i ja ove smo zime sudjelovale u jednom projektu i na setu se prisjećale kako nam je bilo lijepo te kako je šteta što se te pjesme više ne pjevaju. Nekoliko se mjeseci ta ideja motala po glavi da bismo naposljetku, početkom ožujka nazvale Niku koja je bila jednako oduševljena idejom i - eto nas! Feminnem dok ne preminem.

Pamela Ramljak o privatnom životu i grupi Feminnem
Goran Čižmešija 

Nika: Već smo prije nekoliko godina razmišljale, ali prevagnuli su obitelj, djeca i obaveze povezane s njima. Ovaj put su cure odlučile da je došlo pravo vrijeme, nazvale me da pitaju jesam li za i eto nas, napokon ponovno zajedno.

Pamela, Neda i Nika su otkrile i pravi razlog raspada grupe te kako gledaju na razdoblje u kojem su se odlučile da svaka krene svojim putem.

Cijeli intervju pročitajte u novom broju Storyja.