Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OD TRESAVICE I BOLI NE MOGU NI USTATI': Neda Parmać se požalila na bolest

Pjevačica Neda Parmać otkrila je kako već nekoliko dana ignorira svoje zdravlje koje ju je sada 'prikovalo' za krevet.

 Neda Parmać i suprug Damir imaju kćer Adrianu Izvor: Instagram

Domaća pjevačica Neda Parmać u posljednjoj se objavi na Instagramu požalila na trenutno zdravstveno stanje na koje su joj utjecale brojne obaveze od kojih ne odustaje iako se već neko vrijeme ne osjeća dobro

'Danas je šesti dan da Adriana kuri i unatoč nespavanju, stresu i svemu što prolazi mater kojoj je dijete bolesno s visokom temperaturom skoro tjedan dana, ja ne odustajem od svih svojih obaveza. Treninzi, probe, radionice, snimanja... Već par dana se osjećam grozno, ali toplomjer ne pokazuje visoku temperaturu pa kao i svaka mater kontam: 'Ma što mi je... Što će mi biti, majke ti. Umorna sam, ajmo dalje'.

'I tako, nakon još jedne neprospavane noći u kojoj čak sanjam vlastitu mater kako mi nosi aspirin u krevet jer se ja od tresavice i boli ne mogu ustati, izmjerim jutros 39.1. To je temperatura koju nikada u životu nisam imala, barem koliko se sjećam, a mislim da me pamćenje barem malo služi.

I jutros, dok ustajem ljuta na sebe jer 'Koji je meni kufer da nisam normalna', izgovaram svom mužu koliko sam ljuta na sebe jer nisam normalna. Ne mogu vam opisati koliko sam ljuta na sebe jer nisam normalna. Ovo neka mi stoji kao podsjetnik da nisam normalna i da izvolim slušati svoje glupo tijelo koje mi govori 'Stani, tuko!'.

I znate što je najžalosnije? Velike su šanse, ako mi se temperatura spusti, da ću otići svom prijatelju otpjevati pjesmicu koju smo jučer uvježbavali jer nisam normalna, a najgore od svega je to što uvijek, ali uvijek... čekaj... krivo... nikad, ali nikad ne želim nikoga. Zapravo, nemam pojma što želim napisati. Uglavnom, super', napisala je Neda u podužoj objavi iz fotografiju s kćeri.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image