Pamela Ramljak, Neda Parmać i Ivana Marić su 2004. godine nakon televizijskog natjecanja 'Hrvatski idol', gdje su dogurale do same završnice, osnovale grupu Feminnem te su osvojile regiju.

Godinu dana kasnije predstavile su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu s pjesmom 'Call Me' te su osvojile 14. mjesto u finalu. To je ujedno bio i treći najbolji rezultat koji je Bosna i Hercegovina dotad osvojila na natjecanju. Kasnije iste godine objavile su svoj prvi album 'Feminnem Show', a 2007. godine su se prijavile i na Doru s pjesmom 'Navika'.

Krajem iste godine Ivana Marić odlučila je napustiti grupu te su Neda Parmać i Pamela Ramljak krenule u potragu za novom članicom.

Feminnem
Jurica Galoić/PIXSELL 

Maja Šuput, Ante Viljac i Branimir Mihaljević pomogli su im u odabiru, a odluka je pala na Nikol Bulat. Nikol se nije uklopila u grupu te je nakon brojnih svađa i nesuglasica napustila Feminnem krajem ljeta 2009. godine. Danas Nikol živi i radi u Londonu te više ne izgleda niti približno kao nekada.

Kada je Nikol otišla, Nedi i Pameli se pridružila Nika Antolos. S njom su se 2010. godine treći put prijavile na Doru te su s pjesmom 'Lako je sve' Hrvatsku predstavljale iste godine na Eurosongu. Naime, početkom 2012. godine Feminnemke su potvrdile da su se razišle i da grupa više ne postoji, ali su ostale u prijateljskim odnosima.

Feminnem
Goran Stanzl/PIXSELL 

Eurosong je posljednjih godina izgubio veliki interes javnosti zbog glasina kako je natjecanje namješteno. Međutim, u svibnju je Eurosong vraćen u žižu javnosti zbog zanimljivih nastupa i osebujnih kandidata.

Naime, srpska grupa Hurricane je oduševila publiku, a može se reći da neodoljivo podsjećaju na grupu Feminnem.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević posljednjih nekoliko godina plijene pažnju na balkanskoj glazbenoj sceni i redaju hit za hitom.

Njihova je karijera započela na egzotičnim Karibima, gdje živi i njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković. Na Karibima imaju studio, snimaju pjesme i tamo su nastali njihovi spotovi za strano tržište.

Hurricane grupa
Antonio Ahel/Pixsell 

Ostvarile su svoj san i plasirale se na Eurosong te su definitivno publiku ostavile 'bez daha'. S obzirom na to da obje grupe imaju vrlo atraktivne članice, možemo zaključiti kako su neodoljivo slične.

Ipak, posljednjih dana javile su se glasine kako je skupina pred raspadom, i to nakon što je Ksenija izbrisala sve njihove zajedničke fotografije. Ipak, njihov PR tim uvjerava da se je sve u redu te da nema govora o raspadu, već su u pitanju privatne okolnosti.