Nakon što se saznalo da dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a Uršula Toljviše nije urednica DoreAlbina Grčić je na Instagramu podijelila znakovitu objavu.

'Nikad nećeš shvatiti vrijednost nečega dok to ne izgubiš', istaknula je ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa Uršulom i svojim plesačima.

Tolj je ubrzo komentirala njezinu objavu i stavila emotikon bijelog srca. 'Televizija u boji', odgovorila joj je Albina. Znakovite komentare su ostavili i neki pratitelji pjevačice.

'Nemam komentara na ništa!', poručio je frizer Zvonimir Franić. 'Ako ništa drugo, barem ste svi bili predivno odjeveni', 'Neka živi naša Uršula Tolj', 'Kakva nepravda', istaknuli su ostali.

Tolj još nije komentirala svoju smjenu, no podijelila je na Instagram storyju Albininu fotografiju dok je na drugoj objavi otkrila da ju to nije omelo u njezinom poslu.

Uršula Tolj
Instagram 

Inače, na Uršulino mjesto dolazi urednik Drugog programa Tomislav Štengl koji je prošle godine već uređivao Doru te mu se dogodio gaf. Naime, Tomislavu i žiriju se dogodilo da su primili Gorana Karana s pjesmom koja je već izvedena zbog čega je pjevač diskvalificiran.

Kako doznaje Jutarnji list, šefovi ne zamjeraju Uršuli što Albina nije ušla u finale ovogodišnjeg Eurosonga. Smeta im što je navodno pri odabiru Albininog kostima zaobišla HRT-ovu kostimografkinju Natašu Svekler i odlučila se za Juraja Zigmana, čiji seksi kostim Svekler nije nikad odobrila.

Uz to, Uršuli se predbacuje i to što je tijekom Eurosonga u Rotterdamu HRT-ovom karticom napravila neke nepredviđene troškove, kao što je plaćanje ručkova hrvatskim predstavnicima te kupovina kombinezona za Albinine plesače.

Navodno je kap koja je prelila čašu bilo to što je Uršula prije nekoliko dana, točnije, 27. listopada, navodno bez pismenog blagoslova svojih šefova, raspisala natječaj za Doru, u želji da se žiriranje obavi do kraja godine, kako bi sve bilo spremno za veljaču, kada će se Dora po planu održati.