Iris i Marko Livaja nedavno su izgovorili sudbonosno 'da' u crkvici na splitskom Sustipanu nakon osam godina veze i dvoje djece - kćeri Elizabet i sina Lorenza.

Iris je zbog supruga Marka doživjela veliku popularnost među navijačima Hajduka koji su za njom poludjeli nakon što se prošlog ljeta saznalo da Livaja ostaje u Hajduku pa su mnogi bili uvjereni da je upravo njen utjecaj na supruga bio presudan u njegovoj odluci da u ovom klubu nastavi karijeru.

'Žena je u životu nogometaša sve, ali sve! Ako želiš da tvoj muž bude na sto posto, onda i supruga mora od sebe dati sto posto. Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko', rekla je Iris nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

Iris Livaja udala se za nogometaša Marka Livaju
promo 

Sada se pojavila na otvaranju prve podružnice agencije za nekretnine 'Eurovilla' u Splitu za što je odabrala crnu kombinaciju svilenkastih hlača i košuljice istog materijala ispod koje se nazirao leopard uzorak. Kosu je podignula u pundžicu te je dodala još popularni zlatni rajf usklađen sa zlatnim nakitom.

Više fotografija Marka i Iris, pogledajte u našoj galeriji. 

Ivo Cagalj/PIXSELL, Miroslav Lelas/PIXSELL Iris Rajčić i Marko Livaja zajedno su od 2014. godine