Pjevačica Pamela Ramljak kupila je prije mjesec dana stan na zagrebačkom Zrinjevcu, čime se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

No to nije ništa novo jer je ona već godinama pasionirana ljubiteljica ukusno uređenih i praktičnih interijera, a njezina ljubav prema renovaciji proizišla je iz uređenja obiteljskog doma. Naime, njega je čak dva puta renovirala, a sada je ekskluzivno za Story pokazala nove detalje svog projekta, koji je usred renoviranja.

Story: Objava da kupujete stan u centru Zagreba izazvala je velik interes vaših pratitelja na društvenim mrežama, ali i medija. Je li vas to iznenadilo?

Pa i jest i nije. Tako je bilo i s nekretninom u kojoj trenutačno živim s obitelji pa sam pretpostavila da će biti slično. Iskreno, to mi je i pomoglo da brže nađem stan, a i kad sam prodavala svoj prvi djevojački stan, da ga prodam u kratkom roku. Mediji su čudo.

Story: Stan ste kupili majci i planirate ga iznajmljivati... Vrijedi li još taj plan?

Ne, moja je mama kupila stan. Ja ću ga potpuno adaptirati i potom ću ga dati u najam, ovisno o tržištu i situaciji u kojoj ćemo biti, u dnevni ili godišnji. Suprug trenutačno sve demolira i onda krećem ispočetka. Ostat će samo cigle i beton. Želim biti sigurna da je sve napravljeno kako treba i da smo mirni godinama.

pamela ramljak obožava uređivati interijere
Goran Čižmešija 

Story: Vi ćete ga i sređivati, no to nije prva nekretnina koju ćete urediti, zar ne?

Imam iskustva s preuređivanjem. Ovo će biti četvrti put da nešto adaptiram. Svoj prvi stan sam dva puta renovirala i tada sam prvi put osjetila koliko to volim te da me to opušta i veseli. Tada sam upoznala svoje stolare koje od tada svima preporučujem i neprestano surađujem s njima. Savršeno realiziraju sve moje ideje i crteže. Doduše, ja stvarno biram sve, od materijala do utičnica, jako sam pedantna po tom pitanju i oni znaju da mora biti točno ono što sam zamislila. U stanu u kojem sada živimo također sam apsolutno sve adaptirala i tako sam najviše naučila pa jedva čekam novi projekt.

Story: To je zasad samo hobi, no mislite li da postoji mogućnost da vam to postane nova karijera?

Zašto ne, u svakom slučaju čeka me još jedna slična adaptacija. Suprug će jednog dana adaptirati dio svoje obiteljske kuće koji ćemo također dati u najam. Pitalo me i nekoliko prijatelja da im pomognem s idejama, što ću, naravno, napraviti sa zadovoljstvom.

pamela ramljak ima iskustva u uređenju interijera
Goran Čižmešija 

Story: Biste li se ikad i zbog čega odrekli pjevačke karijere?

Nisam nikad morala, ali više sam puta naglasila da mi je obitelj na prvome mjestu pa sam i propustila neke prilike jer sam odlučila da je vrijeme za obitelj. Nikad si ne bih oprostila da nisam imala djecu zbog karijere, a u jednom se trenutku to tražilo od mene. Srećom, odbila sam taj ugovor koji bi sigurno puno donio poslovno, ali srce me vuklo drugim putem. No sve dođe na svoje pa kad s odmakom gledam na to i sve što je iza mene, ne mogu reći da sam nezadovoljna što sam sve poslovno postigla uz obitelj.

pamela ramljak ističe kako joj je obitelj na prvom mjestu
Goran Čižmešija 

Story: Zašto ste tražili stan baš u centru? Ne bojite se potresa i svega što se, nažalost, dogodilo u centru grada nakon njega?

Razmišljala sam dugoročno i gledala isključivo zgrade sa zelenom naljepnicom. Budući da je stan primarno investicijski, centar je bio najbolja opcija. Turisti su ionako zaboravili potres, ako su uopće i znali za njega i uglavnom traže stanove za najam u centru. A i cijena nekretnina u centru uvijek će biti veća, novogradnja jednog dana više nije novogradnja, cijene se ‘ispušu’, a strogi centar je uvijek cjenovno sličan pa ako jednog dana taj stan prodamo, sigurna sam da će držati cijenu.

Story: Dokad ga planirate urediti i mislite li da ćete ga brzo iznajmiti s obzirom na to da ste javna osoba i mediji prenose takve vijesti?

Plan je da ga nekad na ljeto osposobimo za najam, a kako nisam u vremenskoj strci, mogu raditi polako pa kad god, ali vjerujem da će ove godine sve biti gotovo.