Sin nogometaša Brune Petkovića te voditeljice i manekenke Ive Šarić, Adrian, proslavio je veliki prvi rođendan.

Raskošnom rođendanskom proslavom pohvalila se ponosna mama na Instagramu, a njome je vladala tirkizna boja. Torta je bila šarena i na dva kata.

'Naš rođendanko', napisala je Iva pored fotografija s trećim sinom, ali prvim zajedničkim djetetom sa zaručnikom Brunom. Proslava je održana vani, a goste je poslužilo lijepo i toplo vrijeme.

Kako smo ranije doznali, par je sinu priredio proslavu još prošlog vikenda, no tek su danas objavili fotografije jer je Adrian rođen na današnji dan, 3. travnja.

Podsjetimo, Iva je Adriana rodila u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu, a po mamu i bebu je tada došao ponosni tata koji nije imao strpljenja za paparazze kojima je na izlasku iz rodilišta pokazao srednji prst. Također, Bruno je poznat po tome što nikada ne objavljuje fotografije iz privatnog života niti priča o njemu.

Iva Šarić i Bruno Petković upoznali su se na snimanju
HRT/Screenshot 

Iva iz propalog braka s Jerkom Lekom već ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona, a maleni Adrian samo je upotpunio obiteljsku sreću voditeljice i šest godina mlađeg nogometaša.

Podsjetimo, Story je u listopadu prošle godine ekskluzivno doznao za zaruke atraktivnog para. Da su zajedno, javno su prvi put otkrili krajem 2020. godine. Povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i nogometaš. Samo mjesec dana kasnije, krajem siječnja 2021. godine, Story je ekskluzivno donio i vijest o tome da Iva Šarić i Bruno Petković čekaju prinovu.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Goran Stanzl/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL Iva Šarić i Bruno Petković su zaručeni i imaju sina