Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GORAN DOBIO OPAKU KONKURENCIJU: Hana se na crvenom tepihu našla u 'sendviču' na kojem bi joj mnoge pozavidjele

Hana Rodić na Story Hall of Fameu pozirala je s dva gospodina savršena.

 Hana Rodić na Hall od Fameu.jpg Izvor: Robert Gašpert

Prošli utorak održan je jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a ove je godine imala i posebnu lokaciju kod zagrebačkog Velesajma. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Story Hall of Fame
Izvor: YouTube

Maja Šuput Tatarinov, Ella Dvornik, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Senidah, Lepa Brena, Dino Merlin, Nataša Bekvalac, Sara Jo i brojne druge zvijezde blistale su i slavile s nama, a njih 22 pokupilo je i svoje nagrade.

Među brojnim poznatim slavnima koji su došli na Storyjev crveni tepih bili su Hana Rodić, Goran Jurenec i Toni Šćulac. 

 Hana Rodić i Goran Jurenec na Jana Story Hall of Fameu.jpg Izvor: Story

Hana je odjenula dugu haljinu boje pudera s potpisom Vesne Spose, a Goran je došao u sivom odijelu. Toni Šćulac odlučio se za crno odijelo i bijelu košulju i tenisice. 

 Toni Šćulac na Story Hall of Fameu Izvor: Robert Gašpert

Trio je pozirao zajedno na crvenom tepihu, a Hana se tako našla u situaciji na kojoj bi joj pozavidjele brojne dame - između dva 'gospodina savršena'.

 Toni Šćulac, Hana Rodić, Goran Jurenec na Story Hall of Fameu Izvor: Story

 Toni Šćulac, Hana Rodić, Goran Jurenec Izvor: Story

Inače, za Story.hr Hana i Goran otkrili su da su samo zbog Hall of Famea u Zagreb došli iz Berlina u kojemu inače žive.

U Berlinu su nedavno pokrenuli i svoju marketinšku tvrtku, pa se svi njihovi planovi trenutno odnose samo na nju. 'Tvrtka se bavi digitalnim marketingom, a planiramo raditi i marketinške aplikacije', otkrila je Hana, a Goran je dodao bi svoje tržište voljeli proširiti i izvan Njemačke.

'Gospodin Savršeni' iz prve sezone otkrio je da mu se ostvarila i želja iz djetinjstva - počeo je glumiti. 'To mi je uvijek bio san. Prije 10 godina sam u Njemačkoj išao u glumačku školu, a onda sam pohađao školu i u Los Angelesu. Ali zbog modelinga nisam to nikad prije stigao ostvariti', ispričao je Goran.

Otkrili su i da često razmišljaju o povratku u Hrvatsku. 'Zagreb je jako lijep grad. Nije nemoguće, ali sve ovisi o ponudama', rekao je ovaj par.

Sve fotografije s crvenog tepiha pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image