Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA I GORAN SAMO ZBOG HALL OF FAMEA DOŠLI U HRVATSKU: Za Story.hr otkrili su da razmišljaju o velikoj promjeni

Hana Rodić i Goran Jurenec samo zbog Storyjevog Hall of Famea došli su u Zagreb, a na crvenom tepihu nisu skrivali ljubav.

 Hana Rodić i Goran Jurenec bili su na Story Hall of Fameu Izvor: Story

Sinoć je održan Jana Story Hall of Fame koji je okupio brojne zvijezde na crvenom tepihu na zagrebačkom Velesajmu.
Jedan od najglamuroznijih društvenih događaja je hrvatska inačica dodjele Oscara. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Među brojnim poznatim slavnima koji su došli na Storyjev crveni tepih bili su i Hana Rodić i Goran Jurenec.

Hana je odjenula dugu haljinu boje pudera s potpisom Vesne Spose, a Goran je došao u sivom odijelu. Na crvenom tepihu nisu skrivali nisu skrivali koliko su zaljubljeni.

 DSC_5580.jpg Izvor: Robert Gašpert

Za Story.hr Hana i Goran otkrili su da su samo zbog Hall of Famea u Zagreb došli iz Berlina u kojemu inače žive.

U Berlinu su nedavno pokrenuli i svoju marketinšku tvrtku, pa se svi njihovi planovi trenutno odnose samo na nju. 'Tvrtka se bavi digitalnim marketingom, a planiramo raditi i marketinške aplikacije', otkrila je Hana, a Goran je dodao bi svoje tržište voljeli proširiti i izvan Njemačke.

 Hana Rodić u vezi je s Goranom Jurencem Izvor: Story

'Gospodin Savršeni' iz prve sezone otkrio je da mu se ostvarila i želja iz djetinjstva - počeo je glumiti. 'To mi je uvijek bio san. Prije 10 godina sam u Njemačkoj išao u glumačku školu, a onda sam pohađao školu i u Los Angelesu. Ali zbog modelinga nisam to nikad prije stigao ostvariti', ispričao je Goran.

Otkrili su i da često razmišljaju o povratku u Hrvatsku. 'Zagreb je jako lijep grad. Nije nemoguće, ali sve ovisi o ponudama', rekao je ovaj par.

Jana Story Hall of Fame 2022.
Izvor: Story

Story zahvaljuje svim partnerima koji su podržali Jana Story Hall of Fame!

Glavni partner ovogodišnjeg događanja je Jana, prirodna mineralna voda posebne čistoće, besprijekornog mineralnog sastava i prepoznatljivog svilenkastog okusa, kojom su se svi uzvanici osvježili.

Službeno vozilo eventa je Auto Benussi - Land Rover.

Partneri događanja su Rox Beauty, Poliklinika Bagatin, s Oliver, comma, Avenue Mall, movo, Johnie Walker - Photos Photiades Group (PPD Croatia), Mikeda, Somersby, HP, Keune Hrvatska, Avon, Podravka, Belodore - House of Essence, Eucerin, Altera i Festigia.

Sve fotografije s crvenog tepiha pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image