Iris Livaja uputila je jasnu poruku nakon što je njen suprug Marko Livaja napustio pripreme za reprezentaciju.

'Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana', napisala je na Instagram Storyju.

'Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga', dodala je.

Iris Livaja
Instagram 

Marko i Iris u braku su od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su puno dulje. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Na slavlju su goste zabavljali Jelena Rozga i Milan Terze, a za prvi je ples bila zadužena gošća iznenađenja, Jasna Zlokić, koja im je otpjevala pjesmu ‘Povedi me’.

Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više.

Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

Više fotografija s vjenčanja Iris i Marka pogledajte u galeriji:

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka