Ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14. više.

Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu. Prvo dijete, kćerkicu Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo. U svibnju prošle godine par je, nakon osam zajedničkih godina, stao pred oltar.

Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka
Instagram 

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Irisina kuma je bila Lana Pavić, a Marko je za kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

Iako su nastojali sve držati podalje od očiju javnosti, mediji su ipak uspjeli iskopati brojne detalje, a na vjenčanju su se okupila i neka poznata licapoput Doris Dragović i Ane Gruice.

Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka
Instagram 

Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Na slavlju su goste zabavljali Jelena Rozga i Milan Terze, a za prvi je ples bila zadužena gošća iznenađenja, Jasna Zlokić, koja im je otpjevala pjesmu ‘Povedi me’.

Iris je sad na svom Instagram profilu, povodom njihove prve godišnjice braka, objavila niz fotografija sa svadbe.

Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka
Instagram 

‘Jednom davno sam postala tvoja i ti si postao moj’, napisala je i dodala ‘sretna prva godišnjica’ i ‘moja ljubav’ u hashtagove.

‘Predivni, neka vas sreća prati i dalje’, komentirala je Ana Gruica, a zaredale su se i čestitke drugih pratitelja.

‘Kralj i kraljica Hajduka’, ‘Da vas čuva dragi bog i sve vam cvitalo lipoto’, ‘Sretno, neka vas i vašu obitelj uvijek čuva dragi bog’, ‘Sretna vam prva ‘službena’ i sve koje su pred vama’, bili su samo neki od komentara.

Više fotografija s vjenčanja Iris i Marka Livaje pogledajte u galeriji: 

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka