Danas su sudbonosno 'da' izrekli Hajdukovac Marko Livaja i njegova dugogodišnja djevojka, bivša manekenka Iris Rajčić.

Vjenčali su se u crkvi sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, a Iris su zaštitari skrivali od znatiželjnih pogleda uz pomoć kišobrana. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

Vjenčanica Iris Rajčić
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Jedna od uzvanica bila je i Irisina prijateljica, glumica Ana Gruica Uglešić, koja je stigla u pratnji supruga Borana i sina Marata Ivana kojeg je dobila s Hrvojem Šalkovićem.

Poznato je da je Ana obožavateljica fitnesa i zdravog načina života, a svoju je savršenu figuru sada pokazala u crnoj haljini s velikim prorezom na trbuhu i visokim izrezom na lijevoj nozi. Uskladila ju je s crnim sandalama i crnom torbicom, a kosu je stilizirala u loknice.

Ana Gruica Uglešić sa suprugom i sinom na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Boran je odabrao tamnoplavo odijelo i bijelu košulju, dok je Ana svome sinu odjenula bijelu košulju, bež hlače te tamnoplavi sako.

Nakon ceremonije, vjenčano slavlje nastavlja se u restoranu Adriatic Grašo, a mladence i uzvanike zabavljat će pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza.

Više fotografije Ane Gruice Iglešić, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem