Iako im popularnosti, osobito u rodnom Splitu, ne manjka, bračni par Iris i Marko Livaja ne hodaju po raznim eventima, a fotografe uglavnom izbjegavaju.

Zapravo ih se vrlo rijetko može vidjeti u nekom zajedničkom izlasku. No sada su partijali u jednom splitskom klubu, a videa iz izlaska objavila je Iris na Instagramu.

Marko i Iris Livaja partijali u Splitu
Instagram 

Zajedno su plesali i pjevali te su izmjenjivali nježnosti, šaputali si na uho i grlili se. Iris je za izlazak odabrala crnu kreaciju u kojoj je pokazala vitku liniju i goli trbuh, dok je Marko nosio kratku bijelu majicu.

Marko i Iris Livaja partijali u Splitu
Instagram 

Inače, nakon što se Livaja vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, supruga Iris i djeca dočekali su ga u Splitu uz mnogobrojne navijače.

Prije četiri godine sam bio na vašem mjestu. Htio bih se zahvaliti svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja danas ne bih bio ovdje. Još jednom ste pokazali da je ovo najbolji grad na svijetu’, rekao je Marko tada.

Marko Livaja i Iris Livaja imaju dvoje djece
Miroslav Lelas/PIXSELL 

Podsjetimo, golupčići imaju dvoje djece – šestogodišnju kćer Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju ove godine.