Domaća glumica Ana Gruica Uglešić na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Boranom, a u naručju drži svoje kumče, sina proslavljenog Hajdukovca Marka Livaje i njegove supruge Iris.

Ana je malenom Lorenzu prošle godine bila krsna kuma, a krštenje se odvilo u crkvi na Sustipanu. Sada mu je čestitala drugi rođendan.

Ana Gruica Uglešić je krsna kuma Lorenzu Livaji
Instagram 

'Sretan 2. rođendan našem suncu i radosti Lorenzu!', napisala je.

Ana Gruica Uglešić čestitala rođendan Lorenzu Livaju
Instagram 

Inače, supruga Hajdukovca Marka Livaje Iris Livaja i Ana Gruica su dugogodišnje prijateljice.

Ove dvije dame su toliko bliske da se njihovo prijateljstvo s vremenom pretvorilo i u kumstvo pa je tako Iris bila kuma Ani na njezinom vjenčanju 2010. godine kada se udala za Dijana Jahjefendića.

Podsjetimo, dvije prijateljice zajedno su bile i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru ove godine, a nerijetko se ove dvije zanosne Splićanke može vidjeti u zajedničkom izlasku. 

Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja na modnoj reviji
Instagram 

Tako su sredinom studenog zablistale u publici na modnoj reviji, a svojim izgledom privlačile su ogromnu pažnju.

Iris je izgledala i više nego odlično u žutoj, svilenoj haljini na preklop uz koju je uskladila visoke, crne čizme. Ana je mamila uzdahe u crnoj, svilenoj haljini s prorezom ispod grudi i golim leđima koja se veže ima predimenzioniranu mašnu oko vrata.

'Majko mila', 'Top', 'Lijepa naša Iris', komentirali su Irisini pratitelji i poručili da su ona i Ana 'zapalile' sve oko sebe.

Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja su najbolje prijateljice
Instagram 

'Bomba', 'Prekrasna žena', komentirali su ispod glumičine objave. Ana je odgovorila i na kompliment koji je bivša Miss Universe Hrvatske, profesorica kineziologije i fitness trenerica, Renata Lovrinčević Buljan uputila njoj i Iris u snimci na Instagram storyju.

'One su ne tako davno vladale pistom!', napisala je. 'Hahah. Ne tako davno, prije 20 godina', poručila je glumica.

U galeriji pogledajte više fotografija Ane Gruice.

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem