Iris Rajčić i Ana Gruica dobre su prijateljice i često se druže, a u utorak su zablistale na modnoj reviji Ivone Glavaš u Splitu.

Iako su lijepe Splićanke bile u publici i nisu koračale po pisti, privukle su mnogo pogleda. Fotografije i snimke su podijelile i na svojim Instagram profilima te su oduševile modnim izdanjem.

Iris Rajčić i Ana Gruica Uglešić su bliske prijateljice
Instagram 

Supruga Marka Livaje izgledala je zanosno u žutoj, svilenoj haljini na preklop uz koju je uskladila visoke, crne čizme. Ana je mamila uzdahe u crnoj, svilenoj haljini s prorezom ispod grudi i golim leđima koja se veže ima predimenzioniranu mašnu oko vrata.

'Majko mila', 'Top', 'Lijepa naša Iris', komentirali su Irisini pratitelji i poručili da su ona i Ana 'zapalile' sve oko sebe.

'Bomba', 'Prekrasna žena', komentirali su ispod glumičine objave. Ana je odgovorila i na kompliment koji je bivša Miss Universe Hrvatske, profesorica kineziologije i fitness trenerica, Renata Lovrinčević Buljan uputila njoj i Iris u snimci na Instagram storyju. 

'One su ne tako davno vladale pistom!', napisala je. 'Hahah. Ne tako davno, prije 20 godina', poručila je glumica. 

Ana Gruica Uglešić i Iris Rajčić u svilenim haljinama
Instagram 

Inače, prijateljstvo između Iris i Ane je dugogodišnje, a s vremenom je i pretvoreno u kumstvo. Upravo je Iris bila kuma na Aninom prvom vjenčanju 2010. godine kada se udala za Dijana Jahjefendića.

Ana je prošle godine bila kuma malenom Lorenzu, sinu Marka Livaje i Iris Rajčić, a krštenje se odvilo u crkvi na Sustipanu.

Marko Livaja, Iris Rajčić i kuma Ana Gruica Uglešić
Instagram 

Upravo je glumica na svom Instagramu otkrila što su mladenci radili dan prije vjenčanja. Naime, proveli su ga humanitarno. Dok je Marko bio na terenu povodom humanitarne utakmice Hajduka i Šahtara za pomoć djeci Ukrajine, u Svečanom salonu Hajduka skupili su se brojni uglednici i poznati koji su se javljali na telefonske pozive.