Jedan od najzaljubljenijih domaćih parova, Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić, produženi vikend iskoristili su za posjet Rovinju.

Nakon brojnih poslovnih obaveza, glumica i psihijatar iskoristili su nekoliko dana da pobjegnu na odmor, a smjestili su se u jedan od najboljih rovinjskih, ali i hrvatskih hotela, Grand Park Hotel.

Ana Gruica i Boran Uglešić u šetnji sunčanim Rovinjom
Robert Gašpert 

Par je uživao u druženju s prijateljima, ali i ugodnim šetnjama i kavama na suncu u centru grada gdje su ih 'ulovile' Storyjeve kamere.

Nasmijani i zagrljeni kao uvijek rado su nam pozirali, a Ana je još jednom dokazala kako je prirodna ljepotica koja i u potpuno ležernom izdanju izgleda sjajno, baš kao i njen suprug.

Par je prošle nedjelje posjetio i poznatu vinariju Meneghetti, a sudeći po objavama na Instagramu, napunili su baterije za sve obaveze koje ih čekaju nakon završetka produženog vikenda i povratka u stvarnost.

U Rovinju su proteklog vikenda uživali i Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, ali i Dado Majoli koji je viđen s dugogodišnjom partnericom.

Robert Gašpert Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov u Rovinju