Naša glazbena diva Doris Dragović na nedavnom je vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić zablistala u jednostavnom izdanju, u zvonolikoj tamnoplavoj haljini i s minimalno šminke.

'Familija je to. Što se tiče nas, mi bismo volili da su se i prije oženili. Ovo je važan dan u njihovu životu. Želim im Božji blagoslov u životu, sreću, mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece’, rekla je tad Doris Dragović, a prenio 24 sata.

Doris Dragović bila je gošća na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje
Milan Sabic/PIXSELL 

Naime, mnogi nisu znali da je Mario Budimir, Dorisin suprug, ujak Iris Rajčić, odnosno da mu je Irisina majka Maria sestra.

Doris je sad, u intervjuu za Radio Dalmaciju, otkrila da utakmice u kojima igra Marko Livaja posebno prati, a tako je bilo i s nedavnom utakmicom u kojoj je Hajduk pobijedio Rijeku u finalu Hrvatskog nogometnog kupa.

‘Iris i Marko Livaja su mi familija. Drugačije je kada netko tvoj igra, gledaš to kroz neku privatnu prizmu, dupla je napetost i uzbuđenje. On je briljantan pa smo svi doma sretni’, rekla je Doris.

Spomenula je i njihovo vjenčanje, a usput otkrila da se ona i suprug vole rasplesati.

Moj suprug je plesač nad plesačima i jako voli plesati, a kako se mi poznajemo, onda mi na podiju izvodimo plesne ekshibicije. Ma kakvi Ples sa zvijezdama, to se sakriju svi kada se nas dvoje pojavimo, pometemo sve. Što se tiče vjenčanja, najbitniji dio se dogodio na početku, u crkvi kad su se obećali jedno drugome, i gdje su uputili lipe riči. To je nešto što me uvijek ispočetka duboko dirne, razbije do srži’, ispričala je pjevačica.