Cijela Hrvatska danas je u deliriju zbog pobjede Vatrenih nad Japanom na Svjetskom prvenstvu u nogometu koje se odvija u Katru. Uzbudljiva utakmica držala je fanove na iglama više od dva sata, a mirne nisu ostale ni supruge i obitelji naših nogometnih reprezentativaca. Svatko je na svoj način izražavao nervozu, a 'hladna kao led' ostala je Iris Rajčić, supruga Marka Livaje.

Marko i Iris Livaja
Miroslav Lelas/PIXSELL 

Poznata i kao 'kraljica Torcide', lijepa plavokosa Iris svog je supruga pratila iz Splita gledajući prijenos utakmice i to u društvu bliske prijateljice Ane Gruice Uglešić. Naime, u Aninom domu je održano gledanje utakmice koja je mnogima 'pojela' živce, a glumica je objavila i dio atmosfere iz svog doma.

Tako je otkrila i pogled na napetu Iris koja smrknutog lica s pozornošću gleda odvijanje utakmice na nogometnom terenu. Ana je uz opis storyja napisala 'Jadna Iris ozbiljna' te ju fotografirala dok stoji i zamišljeno promatra razvoj igre.

Iris Livaja gleda napetu utakmicu
instagram/screenshot 

Inače, Iris je supruga Hajdukovca Marka Livaje, a s Anom je dugogodišnja prijateljica. Ove dvije dame su toliko bliske da se njihovo prijateljstvo s vremenom pretvorilo i u kumstvo, pa je tako Iris bila kuma Ani na njezinom vjenčanju 2010. kada se udala za Dijana Jahjefendića. Ana je pak bila kuma malenom Lorenzu, sinu Marka Livaje i Iris.