Iris Livaja je na Instagram storyju objavila trenutak videopoziva koji je imala sa svojim suprugom, nogometašem Markom Livajom. On je prije nekoliko dana otputovao u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Trenutačno se priprema za prvu utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, a u međuvremenu se javio Iris koja je snimku razgovora objavila na društvenoj mreži.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Na vezi. Ljubaaav’, napisala je i dodala emotikon srca.

Nakon toga je objavila viralnu fotografiju Lionela Messija i Cristiana Ronalda na kojoj je Livaja namontiran. Nije poznato je li ona namontirala svog muža ili joj je netko to poslao, no fotka je definitivno nasmijala pratitelje.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Iako im popularnosti, osobito u rodnom Splitu, ne manjka, bračni par Iris i Marko Livaja ne hodaju po raznim eventima, a fotografe uglavnom izbjegavaju. Zapravo ih se vrlo rijetko može vidjeti u nekom zajedničkom izlasku. No nedavno su napravili iznimku.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Naime, pojavili su se na predstavi ‘Magic show’ hrvatskog iluzionista Luke Vidovića u Splitu. S njima je bila i njihova šestogodišnja kćerkica Elizabet koja se nije odvajala od tate. S obitelji Livaja pozirao je Zlatko Aljinović, predsjednik Rotary kluba Split Novi .

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
promo 

Osim Elizabet, Marko i Iris Livaja imaju i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju ove godine.