U tijeku je prva utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. ‘Vatreni’ igraju protiv Maroka, a Marko Livaja ipak neće startati u prvih jedanaest igrača, jer je izbornik Zlatko Dalić odlučio da bude na klupi.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Milan Sabic/PIXSELL 

Hajdukovcu su najveća podrška supruga Iris i njihovo dvoje djece – šestogodišnja kći Elizabet i jednogodišnji sin Lorenzo. Iris je sada na Instagram storyju podijelila preslatki video na kojem njihov sinčić šeta u dresu sa svojim imenom.

Sretnooo tata, sretnooo Hrvatska’, napisala je Iris. 

Sin Iris i Marka Livaje tati je najveća podrška
Instagram 

Prije toga je objavila trenutak videopoziva koji je imala s mužem.

Na vezi. Ljubaaav’, napisala je i dodala emotikon srca.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Također, objavila je viralnu fotografiju Lionela Messija i Cristiana Ronalda na kojoj je Livaja namontiran između njih. Nije poznato je li ona namontirala svog muža ili joj je netko to poslao, no fotka je definitivno nasmijala pratitelje.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Iako im popularnosti, osobito u rodnom Splitu, ne manjka, bračni par Iris i Marko Livaja ne hodaju po raznim eventima, a fotografe uglavnom izbjegavaju.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Miroslav Lelas/PIXSELL 

Zapravo ih se vrlo rijetko može vidjeti u nekom zajedničkom izlasku. Podsjetimo, golupčići su svoju osmogodišnju vezu okrunili brakom u svibnju ove godine.