Jučerašnju utakmicu Hrvatske protiv Kanade vjerno je pratila Iris Livaja, supruga Hajdukovca i hrvatskog reprezentativca Marka Livaje.

Nogometaš je zabio jedan od četiri gola koja su Vatrenima donijeli pobjedu, a Iris je na Instagramu objavila fotografiju prije početka utakmice.

Snimila je sina Lorenza koji je nestrpljivo čekao početak utakmice, te je nosio dres s brojem 14 koji njegov otac nosi u reprezentaciji.

Lorenzo Livaja je sin Iris i Marka Livaje
Instagram 

Spreman. Miran. Gladan. Sretno, tata. Sretno, momci’, napisala je u opis fotografije.

Livaja je u 44. minuti zabio gol, a presretna Iris je nakon utakmice podijelila novu fotku te nije mogla skriti oduševljenje.

Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci, bravooo’, poručila je.

Iris Livaja i Marko Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Inače, Livaja je svoj gol posvetio pokojnom ocu koji je poginuo prije tri mjeseca u prometnoj nesereći.

Moj gol? Posvećujem ga pokojnom ocu. Kad si dijete, kad počneš igrati nogomet, maštaš o ovome. Ali ništa nije gotovo, imamo Belgiju i moramo nastaviti ovako. Otac? Dosta sam bio vezan za njega, sigurno je bilo teško. Ali ti trenuci događaju se u životu i jednostavno vas ojačaju da idete dalje’, rekao je Livaja novinarima nakon utakmice.

Iris Livaja i Marko Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Hajdukovcu su najveća podrška supruga Iris i njihovo dvoje djece - šestogodišnja kći Elizabet i jednogodišnji sin Lorenzo. Golupčići su svoju osmogodišnju vezu okrunili brakom u svibnju ove godine.

Navijači Hajduka prozvali su Iris novom 'kraljicom Torcide', jer njoj mogu zahvaliti Livajin dolazak u Hajduk, odnosno ostanak u Splitu. Par zbog toga uživa veliku popularnost, no rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.