Kada su u pitanju domaće WAG-sice, odnosno supruge i djevojke naših nogometaša, pažnju javnosti svakako privlači Iris Livaja.

Osim što je bivša manekenka, ona je 14 godina starija od svog supruga, nogometaša Marka Livaje, što je uvijek privlačilo pozornost medija i javnosti. No paru ta razlika nikada nije predstavljala problem.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Miroslav Lelas/PIXSELL 

U našoj bogatoj arhivi tako je pronađena njena fotografija iz 2009., kada je prošetala modnom pistom u nesvakidašnjem izdanju na reviji Ivone Martinko.

Iris Livaja na reviji 2009.
Robert Gašpert 

Dizajnerica Ivona, čije su manekenke pistom prošetale 'ćelave' i u tenisicama, tada je ljubiteljima mode poručila kako bi ‘udobnost trebala biti prije svega’.

Iris danas, 14 godina kasnije, definitivno izgleda drukčije nego tada, no i dalje se može pohvaliti zavidnom figurom na kojoj joj mogu pozavidjeti i duplo mlađe djevojke.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
Instagram 

Podsjetimo, Iris i Marko Livaja imaju dvoje djece - šestogodišnju kćer Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju prošle godine.

Kraljica torcide’, kako su je prozvali, aktivna je na Instagramu na kojem je prati preko 20 tisuća ljudi, a Hajdukovi navijači izjednačavaju je i s božanstvom, sve zbog činjenice da je svog Marka nagovorila da ostane u rodnom Splitu i zaigra za 'bile'.

Na toj društvenoj mreži redovito objavljuje trenutke iz privatnog života pa je tako otkrila kako su ona i Marko zajedno dočekali Novu godinu u jednom splitskom hotelu.

'Život je jako kratak. Smanjite svoj šašavi ego. Opraštajte brzo, vjerujte polako, volite istinski i smijte se glasno. Sretna nova 2023. godina', napisala je u opis videa na kojem je pao i strastveni poljubac.