Nakon što je voditeljica Nikolina Pišek potvrdila nagađanja o okolnostima smrti pokojnoga muža Vidoja Ristovića, nije trebalo dugo čekati na reakciju Borne Kotromanić.

Njih su dvije u sukobu od lani, a ovog puta Borna nije imenovala o kome govori, no nije ni trebala, sve je bilo jasno. Prošli put objavila je privatnu fotografiju s Vidojem.

'Nemaju ni Turci ni Meksikanci sapunicu ko mi. Celi Balkan svaki dan željno prati nove epizode, glavna junakinja poznata, zaplet u tijeku, rasplet se još ne nazire', poručila je preko Instagrama.

Podsjetimo, Nikolina je dušu otvorila kolegici Tatjani Jurić u gostovanju na podcastu Skip Or Beep.

U trenutku kada su joj javili za smrt supruga Nikolina je s kćeri bila u Zagrebu, a Vidoje im se dan kasnije trebao pridružiti, to se nažalost nije dogodilo.

'Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto...rekla je - Vido je umro, a ja sam rekla - Je li Vama dobro? Što se događa Marija? Jednostavno to neko vrijeme nisam procesuirala...', rekla je Pišek.

Danas više ni sa kim od svoje bivše obitelji nije u kontaktu.

'O smrti tvoga muža nema trača koji nismo čuli, umro je na drugoj, bio je na masaži, ti ne skrivaš da si sve te tračeve i čula i pročitala, nijedan te nije iznenadio jer je već i ta istina bila bizarna kako si i sama rekla... Želiš nam reći tu istinu?', pitala je Tatjana, a ona je odgovorila:

'Pa manje više sve što je napisano je istina!' Na pitanje je li je to iznenadilo i jesu li bili vjerni jedno drugome, Pišek je priznala: 'Pa ja jesam!'

'Znači bio je na masaži?', direktna je bila Tatjana.

'Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca', kazala je.

Što je još Nikolina prinzala Tatjani o Vidoju, pročitajte ovdje.