U ozračju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, na mjestu gdje je prije više od dva desetljeća snimao svoju prvu kampanju, modni dizajner Robert Sever je u suradnji s magazinom Story odabranoj publici prikazao spektakularnu novu kolekciju nostalgičnog naziva Forever... I love you.

Robert Sever već 21 godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine.

Fotografije uzvanika pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Revija Roberta Severa u Lisinskom

Na reviji smo sreli i Bornu Kotromanić koja je i ovoga puta oduševila modnim izdanjem u elegantnoj, a upečatljivoj bijeloj haljini.

'Bilo je predivno i emotivno. Kada sam ih sve vidjela na kraju, bilo je gotovo za zaplakati. Moda je nekako dio moje osobnosti i moj primarni kreativni izričaj pa je dobro da ne omanem. Moda je za mene hodajući manifest', rekla nam je.

Ljeto je završilo, a u metropoli ponovno počeli eventi. Borna nije skrivala oduševljenje dolaskom jeseni.

'Napunila sam baterije. Bilo je raznoliko, dinamično, ali i trenutaka zen odmora. Ne odvajam se previše od mobitela, ali kompenziram redovitom meditacijom, vježbam jogu. Tako da imam dobar introspektivni balans. Na evente treba ići određenom mjerom. To čovjeka na neki način potroši. Ja kada dođem na event volim zasjati i doprinijeti svojom energijom što znači da se moram napuniti pa opet novu rundu. Treba održavati balans da bi čovjek ostao u zenitu', ispričala je.

Borna na reviji Roberta Severa
Robert Gašpert 

Pitali smo je kako održava besprijekornu liniju i mladolik izgled.

'Joga, meditacija, prehrana, ne konzumiram alkohol ni gazirana pića. Volim veselje i ples, ali imam dosta zen momenata u svojoj svakodnevici', otkrila je svoju tajnu.

Nedavno je Borna objavila poruke Vidoja Ristovića koje joj se slao, a rekla je i što misli Nikolini Pišek. Podsjetimo, cijela situacija eskalirala je prije otprilike dva mjeseca, nedugo nakon Vidojeve smrti, kada je Nikolinin svekar nju počeo napadati u medijima. Borna je iznijela svoj komentar, a u to se uplela i Vlatka Pokos. Borna je i tad izjavila što je mislila i ostala iza svojih riječi do dana današnjeg.

'U životu se nekako ne volim petljati ni u što, ali imam jednu intoleranciju na laži, pogotovo kada se tim lažima maše u javnom prostoru, a ja osobno znam da to nije tako. Onda smatram da mi je dužnost prema svojim narodom, kao jedna javna osoba koja se čuje i vidi, da svoj glas iskoristim i da stavim stvari na svoje mjesto. Ne bih nikome njegove takve bolne istine nabijala na nos, ali da osoba kontinuirano to negira i u javnost izlazi s fabriciranjem kontradiktornih podataka u odnosu na što ja znam i čemu sam svjedočila - onda se meni čini da od nekoga radi budalu.

Borna komentirala sukob s Nikolinom
Robert Gašpert 

Mislim da to nije korektno. Da svi mi ljudi u javnom prostoru trebamo biti odgovorni prema sebi, ali i prema publici koja nam prosvjećuje svoje vrijeme i pažnju. Manipulaciju prezirem. To je patologija. Ja sam u početku i Nikolini dala do znanja – ostanimo na tome, ne moramo ići do kraja. Ali ako je netko drzak i prozove vas da ste bez razuma, a na pravdi ste Boga i dugo godina ste šutjeli i zataškavali njenu sramotu... Iz današnje perspektive, trebala sam puno burnije reagirati, ali onda na kraju ispadaš ti kriv što i dalje nisi šutio i tolerirao laži. To je za mene nezamislivo i nije moj stil života i ja sam ponosna da nisam takva osoba. Želim da se vidi jasna ta razlika između onoga što sam ja i što neto drugi predstavlja, a ja nisam', rekla je Borna za Story.hr.

Kako je izgledala revija pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Revija Robert Sever, pista i modeli