Jučer je domaću javnost iznenadio sadržaj koji je na svom Instagramu objavljivala Borna Kotromanić.

Naime, pokazala je screenshotove poruka koje joj je pokojni Vidoje Ristović često slao na Instagramu, među njima i poruku u kojoj joj obećava da će joj dati apartman koji opisuje kao jedan od najljepših u Europi.

'Hoćeš li da ti organiziram da pogledaš apartman koji ću ti dati sljedeći put kad dođeš, sigurno je jedan od najljepših u Europi', napisao je on.

Poruke Vidoja Ristovića
Instagram 

Poruke Vidoja Ristovića
Instagram 

Nikolina još uvijek na ovo nije reagirala, ali se oglasila na Instagramu. Objavila je samo fotografiju na kojoj je pozirala ispred kamiona s njezinim prezimenom. 'Ja kada me pitaju čime je sada bavim', našalila se u opisu.

Istu je fotografiju objavila i na Storyju gdje je napisala: 'Dobro sam, hvala na pitanju'.

Podsjetimo, još je početkom srpnja na društvenim mrežama zaratila s Vlatkom Pokos, a sve to zbog Nikoline Ristović.

Nakon jedne Bornine objave, Vlatka ju je prozvala da ne daje podršku Nikolini koja je tada s ocem pokojnog supruga Vidoja, vodila medijski rat oko nasljedstva.

'Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to ju ne čini ni pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate ju dušobrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspješne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu', napisala je Vlatka između ostaloga.

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos su se posvađale oko Nikoline Ristović
Instagram 

Borna je Vlatki žestoko odgovorila i pri tom otkrila šokantan detalj: 'Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš.'

Prepucavanje na društvenim mrežama završilo se tako da je Borna Vlatki zaprijetila tužbom.

Inače, Borna je svoje mišljenje o Nikolini izrekla u intervjuu za Story.

'Meni je ona draga i simpatična i mislim da jako voli svoju djecu. U braku s Vidojem puno toga je gutala i trpjela misleći da će materijalna situacija pridonijeti ne samo zadovoljavanju njezinih apetita, nego da će to biti dobro i za njezinu djecu, ne shvaćajući pritom da neke stvari imaju preveliku cijenu', rekla je tom prilikom.

Komentirala je tad i svoju raniju izjavu da ju je pokojni Vidoje opsjedao.

'Nikolina je sve znala. Ja sam bila kap u moru kada je riječ o njegovu odnosu sa ženama. Ako govorimo o nekoj ženskoj solidarnosti, to što je Nikolina prihvaćala ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. To je srž problema. Srž problema je kada je žena spremna prihvatiti takvu životnu situaciju. Meni je taj dio nezamisliv', rekla nam je Borna.

VIše fotografija Nikoline i pokojnog Vidoje, pogledajte u našoj galeriji. 

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina