Čini se da je u zaletu još jedan estradni sukob, ovaj put između Nikoline Pišek i Borne Kotromanić. Naime, Borna je nedavno javno pokazala poruke koje joj je slao Nikolinin pokojni suprug, Vidoje Ristović, a nije štedjela ni voditeljicu. Nikolina je zasad ignorira i na njene provokacije ne odgovara, a hoće li reagirati, ostaje nam da vidimo.

Ovaj je sukob počeo još prije dva mjeseca, nedugo nakon smrti Vidoja Ristovića, a otprilike u vrijeme kad je njegov otac Nikolinu uporno počeo napadati u medijima.

'Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini', napisala je tad Borna na društvenim mrežama.

Njena je objava izazvala brojne komentare, a brzo se javila i Vlatka Pokos.

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos u medijskom ratu
Instagram 

'A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije?', napisala je Pokos najvjerojatnije aludirajući na Borninog bivšeg muža Luku Rajića i dodala: 'Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer.'

Borna je potom objavila 'screenshot' Vlatkine poruke te kratko napisala: 'Bez komentara.'

'Bez komentara? Zašto? Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno', napisala potom Vlatka.

Situacija se brzo zahuktala te je na kraju Borna Vlatki zaprijetila tužbom,a tijekom njihove rasprave, u koju se Nikolina nije uključivala, otkrila je i šokantan detalj.

'Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to ju ne čini ni pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate ju dušobrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspješne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu', napisala je Vlatka.

Svađa Borne Kotromanić i Vlatke Pokos
Instagram 

Borna je Vlatki žestoko odgovorila i pri tom otkrila šokantan detalj: 'Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš.'

Svoju su komunikaciju kasnije prokomentirale i Borna i Vlatka za Story. Vlatka u svojoj kolumni u kojoj je Bornu nazvala 'dobrodržećom gospođom koja se svojedobno dobro (bogato) udala i još bolje razvela’, a istaknula je da joj je zasmetalo što je svoje optužbe protiv Miše Grofa, Vidojeva oca, iznijela da bi ‘povrijedile i ponizile ženu koja je sama na medijskoj i životnoj vjetrometini’.

‘Prema tuđim supruzima nema baš previše obzira, čak i ako su mrtvi. Prema njihovim udovicama još manje. Bez imalo empatije, ljudskosti i elementarne pristojnosti napala je ženu koja proživljava vjerojatno najteže dane u životu, blateći njezina nedavno preminulog mladog supruga’, pisala je Vlatka.

Borna je u intervjuu za Story rekla da se s Nikolinom nije čula te naglasila da je ‘drama bila s Vlatkom Pokos, a ne između Nikoline i mene’.

Borna Kotromanić pokazala poruke koje joj je slao Vidoje Ristović
Instagram, Sanjin Strukic/PIXSELL 

‘Meni je ona draga i simpatična i mislim da jako voli svoju djecu. U braku s Vidojem puno toga je gutala i trpjela misleći da će materijalna situacija pridonijeti ne samo zadovoljavanju njezinih apetita, nego da će to biti dobro i za njezinu djecu, ne shvaćajući pritom da neke stvari imaju preveliku cijenu’, iznijela je tad svoje mišljenje o Nikolini.

‘Na kraju, objavu koju sam napisala o Arkanu lajkala je i Nikolina. Jedina se tu našla pametna Vlatka i u principu tada je nastala cijela ova situacija. Izašle su na vidjelo stvari protiv Nikoline koje ja nikada u životu ne bih imala potrebu podijeliti da mi se njima nije mahalo pred nosom’, dodala je.

Na pitanje o njenom komentaru da ju je pokojni Vidoje Ristović opsjedao, odgovorila je: ‘Nikolina je sve znala. Ja sam bila kap u moru kada je riječ o njegovu odnosu sa ženama. Ako govorimo o nekoj ženskoj solidarnosti, to što je Nikolina prihvaćala ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. To je srž problema. Srž problema je kada je žena spremna prihvatiti takvu životnu situaciju. Meni je taj dio nezamisliv’.

Nikolina Pišek
Instagram 

Iako je prema Nikolini u ovom intervjuu bila pomirljiva i komentirala ju je kao žrtvu, čini se da je Borna promijenila, ili barem zaoštrila svoje mišljenje te je nedavno objavila poruke koje joj je pokojni Vidoje slao, a u kojima joj je nudio ‘apartman koji je jedan od najljepših u Europi’.

Nikolina se zasad nije oglasila na ovu temu, tek je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred kamiona na kojem piše njeno prezime i napisala: ‘Dobro sam, hvala na pitanju'.

Više fotografija Borne Kotromanić pogledajte u galeriji: 

Zvonimir Ferina, Tomislav Huha Modna izdanja Borne Kotromanić