Nakon što je u emisiji Nevena Ciganovića gostovala Nikolina Pišek i dotakla se svoje javne svađe s Bornom Kotromanić, nije trebalo dugo čekati na odgovor druge strane.

'Ja uopće ne volim spominjati ovo drugo ime jer je to jedna apsurdna situacija. Meni je grozno pričati o toj osobi jer je ona toliko nebitna u mom životu oduvijek bila i sada je. Prvo je bila nebitna jer ja tu ženu ne poznajem, tako da je ovo još apsurdnije, njezin napad na mene gdje se ona postavlja u situaciju da ona poznaje moju obitelj, mene i mog supruga tako da ja njezin broj imam niti sam ikad imala, niti sam joj bila kod kuće', započela je objašnjavati njihovu svađu Nikolina u emisiji koja se emitira na portalu Večernjeg lista.

'Ja bih to objasnila da naprosto postoje neke osobe koje su užasno željne pažnje javnosti iz nekog razloga, koje žude za nekim tako javnim priznanjem pa se onda naprosto kače na situacije koje su u tom trenutku popularne. Ja ne znam kako bi to drugačije opisala', dodala je.

'Ja s njom nemam komunikaciju. Sve je lijepo civilizirano posloženo u rukama odvjetnika', nastavila je Nikolina o Borni koja je ranije objavljivala poruke koje je dobila od Vidoja.

Potvrdila je da njih dvije nisu prijateljice te da se ni ne sjeća kada i gdje su se upoznale, a na pitanje je li ona bila prijateljica njezinog pokojnog muža, odgovorila je: 'Ja nisam psihijatar, ja se ne bih upetljavala više u ovu analizu. Ne znam, morat ćeš pozvat nju.'

 Na njoj Borna pozira u zagrljaju Vidoja Ristovića. Fotografija je četvrta u galeriji:

'Kod Nikoline Pišek plastične operacije imaju jedinstvenu nuspojavu, uzrokuju amneziju, postalo je jasno nakon intervjua s Nevenom Ciganovićem', poručila je Borna.

Više Borninih fotografija pogledajte u fotogaleriji:

Robert Gašpert Borna Kotromanić u časopisu Story