Najprije su u duetu snimili pravi ljetni hit 'Isti ka i ti' kojim su osvojili radijski eter već u prvim danima izlaska, a sada imaju i video spot za istoimenu pjesmu.

Riječ je o Juri Brkljači i Dini Petriću koji su nam iz prve ruke ispričali kako je bilo na setu u Sukošanu, te odakle ideja za kadrove koje je posnimio Dario Lepoglavec.

'U spot za novu pjesmu 'Isti ka i ti' uložili smo mnogo truda, a sudjelovalo je i jako puno ljudi. Sama ideja je bila da donesemo što pozitivniju energiju i štih mediterana. Na snimanju nam je bilo izuzetno zabavno, svirali smo i zabavljali se u pauzama zajedno s ljudima na setu', rekli su.

Jure Brkljača
Marino Brkljača 

Od samog početka ovog cijelog projekta pratila nas je sreća gdje je bilo spontanih momenata koji su se idealno uklopili u priču, kao što je nastup na glavnom zagrebačkom trgu gdje smo uživo izveli našu novu pjesmu. Redatelj Dario Lepoglavec igrom slučaja vidio je da nastupamo preko društvenih mreža, pa došao i snimio sjajne kadrove. Isto tako moram spomenuti kako se u spotu pojavljuje i pas, dalmatiner Pago, koji prikuplja humanitarna sredstva u azilu za pomoć psima koji nemaju dom. Stoga bih ovim putem ujedno pozvao sve ljude dobre volje da zaprate njegov profil na instagramu Pago_From_Pag i daju mu podršku.', ispričao je Jure.

Jure Brkljača, Dino Petrić
Marino Brkljača 

Glazbenu priču Jure i Dine 'Isti ka i ti' glavnim ulogama oplemenile su prelijepe Tessa Hrkać i Nuša Prizmić, kao i Dinin nećak na kojeg je sam Dino neizmjerno ponosan zbog toga.

'Ideja spota je bila ta da paralelno prikazujemo naše intimne trenutke sa svojim najbližim ljudima i naš život zapravo, i ono s čime smo se rodili, a to je glazba. Ujedno da cijelom tom luksuzu što se danas direktno nameće ljudima na jedan loš način, pokušamo pokazati kako se ipak može biti i ostati normalan u svemu tome, te prikazati najljepši način sam luksuz i prirodnost, obitelj, nastupe, izbivanja od kuće, a opet s druge strane i da ljudi osjete jednu pozitivnu vibru koju nosi spot. U cijeloj toj priči uvelike su nam pomogle Tessa Hrkać, Nuša Prizmić, te moj nećak Juraj, koji su se izvrsno snašli u svojim ulogama. Doista mislim da smo uspjeli dobiti tu emociju i povezanost koju smo i htjeli. Moram spomenuti kako nam naš tim organizira zajednički glazbeni tour, a već imamo dogovorenih datuma u Dalmaciji, a onda krajem godine, na red dolazi i kontinent', potvrdio nam je Dino Petrić.

Jure Brkljača, Dino Petrić
Marino Brkljača 

Podsjetimo, Jure i Dino novom skladbom donijeli su zaraznu energičnost koja nas je već osvajila u prvim taktovima slušanja, što je i više nego dokaz odličnog pjevačkog tandema, koji tek ima što za poručiti, a bilo je samo pitanje vremena za ovakvu glazbenu poslasticu.

Dečki su u nekoliko navrata naglasili, kako je glazba njihov život, te kako daju sve od sebe da žive svoj najljepši glazbeni san. Glazbu za tekst 'Isti ka i ti', koji je napisao Dino Petrić, osmislili su zajedničkim snagama Jure Brkljača i Dino Petrić, a za aranžman i produkciju zaslužan je svima dobro poznati Miro Buljan.

Kako bilo, ovim momcima pozitivne energije sigurno ne manjka, a svoj posao odradili su vrhunski uz pomoć onih koji su zajedno s njima sudjelovali u ovom projektu.