TRIK KOJI SMO SVI TRAŽILI: Riješite se podočnjaka uz samo dva sastojka koja već imate u kozmetičkoj torbici

Svi su oduševljeni TikTok trikom za prikrivanje podočnjaka i podizanje jagodica, a sve što vam je potrebno su rumenilo i korektor.

Instagram

Podočnjaci imaju reputaciju jednog od uvjerljivo najiritantnijih beauty problema, a taman kada smo bili na korak da povjerujemo kako ćemo s njima živjeti cijeloga života, osim ako si nismo u mogućnosti priuštiti estetsku korekciju kojom ćemo problem zauvijek riješiti, kao dobra beauty vila na TikToku je osvanula Talia Gutierrezz s daleko najboljim trikom za podočnjake, ili bolje rečeno protiv njih, koji smo imali prilike vidjeti i isprobati. 

Ova je beauty asistentica časopisa Allure otkrila kako je sve što je potrebno za njihovo prikrivanje kombinacija rumenila i korektora, a njezin je trik gotovo preko noći postao viralan.

Njezino je otkriće posljedica znatiželje i promišljanja o tome što bi moglo biti tajna svježeg i prirodnog izgleda Kylie Jenner, a kako je demonstirala u videu, potrebno je samo prije nanošenja korektora na područje ispod očiju nanijeti rumenilo. Nakon rumenila slijedi korektor u stiku te dobro staro blendanje ova dva proizvoda kistićem za make up.