BEAUTY ‘MUST-TRY: 9 neodoljivih mirisa koji podsjećaju na ljeto i momentalno podižu raspoloženje

Parfemi koje ćete obožavati koristiti tijekom cijele jeseni, a koji će vas svaki put transportirati direktno na plažu usprkos tmurnim i kišnim danima pred nama.

Instagram

Dugi dani na plaži, sunčani vikendi, bazeni, zalasci sunca, ljetne haljine i preplanuli ten - ljeto je uistinu ono vrijeme u godini koje nam često samo proleti i, prije nego što se uopće stignemo snaći, već se s dozom nostalgije prisjećamo svih onih trenutaka koje smo bezbrižno provodili tijekom godišnjeg odmora.

Još jedan bonus tijekom najtoplijeg razdoblja u godini je eksplozija svježih namirnica, voća i povrća, u našim hladnjacima i na našim tanjurima. Osjetimo li samo miris neke od ovih namirnica, kreme za sunčanje, borova, ružmarina ili drugih mediteranskih biljaka, automatski smo u mislima transportirani u južnije krajeve.

Parfemi ljetnih mirisnih nota koje ćemo nositi cijele jeseni

Kako svako ljeto ima svoju pjesmu, tako ima i dedicirani miris, zar ne? Citrusne arome, kao i note slanog oceanskog zraka i tropskog voća, mogu pomoći u kreiranju ljetnog mirisnog ozračja svaki put kad ga se zaželite tijekom tmurnih i sivih jesenskih dana. Tu su naravno i oni legendarni mirisi old-school kreme za sunčanje iz našeg djetinjstva, ali nadograđeni na šik i kreativan način. No, volimo i one druge nježnije note, jednostavne i lagane, koje prizivaju određene elemente ljeta za kojima žudimo čak i kad uđemo u jesensku sezonu - poput čiste vode, hladnog povjetarca i svježeg bilja.

Svaki od tih mirisa vam zagarantirano, trenutno poboljšava raspoloženje. Ovi osvježavajući i energizirajući parfemi prenijet će vaša osjetila u stanje blaženstva i transportirati direktno na plažu - čak i ako ste kod kuće. U nastavku vam donosimo sve one mirise ljeta koje ćemo nositi još dugo u jesensku sezonu.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

promo 

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

promo 

Chanel Chance Eau Fraîche

promo 

YSL Libre Eau de Toilette

promo 

Zadig & Voltaire This Is Us!

promo 

Byredo De Los Santos Eau de Parfum

promo 

Ellis Brooklyn Sun Fruit Eau de Parfum

promo 

Diptyque Do Son Limited-Edition Eau de Parfum

promo 

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose Eau de Parfum

promo