Parfem na neki način otkriva naš karakter i ostavlja trag za nama koji će ostati u sjećanju, a slavne osobe posebno zanima kakav dojam ostavljaju na javnost.

Glavne karakteristike moćnog parfema su da, prije svega, ne bude preintenzivan, a da je ipak nezaboravan; ne smije 'ugušiti', ali mora ostaviti upečatljiv trag.

Kao što mnogi domaći pjevači imaju svoje omiljene parfeme koji su svjetski poznati, Rihanna je otkrila svoj skriveni mirisni dragulj po kojem je prepoznatljiva.

'Miriše na raj', kaže prijatelj pjevačice, reper Lil Nas X, misleći na njezin omiljeni miris. Za razliku od ostalih zvijezda, Rihanna već nekoliko godina nosi isti parfem i ne dijeli parfeme na večernje i dnevne, ljetne i zimske.

Dugogodišnji favorit ljepotice je provokativni parfem Love, Don't Be Shy poznate kuće Kilian. Parfem je sastavljen od nota cvijeta naranče, nerolija, ruže i bijelog sljeza - sladak je i vrlo postojan.

Killian Love, Don't Be Shy je omiljen Rihannin parfem
killian paris 

'Kad Rihanna uđe u sobu, svi to osjete – zavodljiv miris postao je njezin zaštitni znak', kaže još jedan izvor blizak pjevačici.

Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo isprobati čaroliju ovog čarobnog mirisa na sebi!