5 IDEJA ZA NOVOGODIŠNJU FRIZURU: Jednostavni i efektni stilovi pomoći će vam da zablistate u posebnoj noći

Kako bismo vam olakšali muku oko izbora frizure za novogodišnju noć izdvojili smo nekoliko sjajnih prijedloga za vas.

Instagram

Približavamo se blagdanima, a svake godine u potrazi smo za novogodišnjim frizurama koje će savršeno pristajati uz naš outfit.

Za Story.hr vlasnica lanca frizerskih salona Jadranka Pezo odabrala je jednostavne i vrlo efektne, stylish frizure za blagdanske i novogodišnje zabave kako bi 2023. godinu dočekali sa stilom i u trendu.

1 Pam’s up do

Grgo Jelavić 

90-tih je Pamela Anderson iznijela takvu vrstu frizure, a ove godine ju je Kim Kardashian na Milano Fashion weeku u kolaboraciji s Dolce & Gabbanom ponovno vratila na trend ljestvice.

Ova situacija samo potvrđuje da su frizure 90-tih ponovno u igri. Karakteriziraju je pramenovi oko lica koji ga uokviruju, dok je ostatak kose podignut.

2 Braided Pearl 

Grgo Jelavić 

Pletenica ukrašena biserima koji frizuru čine posebnom i drugačijom je idealna za žene koje vole efektne i nježne frizure. Spoj bisera i tamne kose daju kontrast koji čini frizuru idealnom za novogodišnju noć.

3 Baby hair ili mlada kosa

Grgo Jelavić 

Može biti frustrirajuće jer se ne mogu skroz zagladiti. Umjesto da se trudimo zagladiti mladu kosu prema gore složimo je na lice i lijepo počešljamo. Na taj način frizura izgleda urednije i nema straha od moguće raščupanosti.

4 90's Blowout

Grgo Jelavić 

Trend koji ide uz slojevito šišanje je veliki volumen i velike kovrče koje doprinose volumenu u kosi. Ovaj trend dolazi iz 90 ih godina prošlog stoljeća i stavlja naglasak na casual izdanja i prirodnost u samoj kosi.

Kod ovakvog feniranja poželjno je da je kosa ošišana slojevito kako bi se postigao volumen i razigranost u kosi.

5 20's finger wave 

Grgo Jelavić 

Odličan odabir formalnog i šarmantnog izgleda. Ovaj stil frizure bio je najpopularniji 20-tih godina prošlog stoljeća. Ne možemo poreći da su ovi valovi apsolutna klasika u svijetu frizura.

Valovi se oblikuju prstima u oblik slova 'S' te se pozicioniraju na ili jako blizu lica. Ovakav look možemo začiniti nakitom kako bi ga podigli na moderniji level.