Jasno je da je Kim Kardashian netko tko već godinama postavlja trendove.

Nakon 'Pammy', odnosno neuredne visoke punđe koju je devedesetih nosila Pamela Anderson, a koja je ovog ljeta dobila moderniju verziju, na red je došla Barbie frizura koju je proslavila Kardashian.

Zapravo, može se reći da je ovaj 'banana' rep postao njezin zaštitni znak, a kako ovako nešto svatko može dobiti kod kuće pokazao je upravo njezin frizer, slavni Chris Appleton.

Potrebno vam je nekoliko gumica i 2 ukosnice, a na kraju šiške po želji možete nakovrčati figarom ili figarom. Pogledajte tutorial:

Dakle, počešljate kosu i odvojite prednje pramenove. Zatim zavežite kosu u niski rep. Nakon toga prekrižite gumice i provucite krajeve kroz ukosnice. Podignite rep i uvrnite ga u takozvanu 'bananu' pa ga ukosnicama učvrstite po sredini s jedne i s druge strane pazeći da gumica prođe pri dnu 'banane'.

Kim Kardashian Barbie frizura bit će hit jeseni
Instagram 

Zatim raširite rep i poprskajte malo laka za kosu za bolje učvršćivanje, a šiške možete lagano nakovrčati i to je to.

Za ovako nešto neće vam trebati više od 5 minuta, a rezultat je fantastičan. Ovako nešto izgleda vrlo mladenački i spada u stilove koji 'skidaju godine' s lica, pa ne čudi što je Barbie podignuta frizura ove jeseni postala veliki hit na mrežama.

U galeriji pogledajte više frizura Kim Kardashian.

Profimedia Kim Kardashian je netko tko postavlja trendove u modi i beautyju