OVO JE BILA NAJTRAŽENIJA FRIZURA 2022.: Kontroverzni stil ima čak 7,7 milijardi pregleda na TikToku

'Mullet' je proglašen za najtraženiju frizuru 2022. godine, no definitivno nije za svakoga.

Instagram

Tko bi rekao da će se legendarni 'mullet' iz 70-ih ponovno naći na radaru trendseterica, ali i to smo doživjeli.

Ovu frizuru nekada su nosili David Bowie, Pat Sharp i druge zvijezde tog vremena, a danas je ona zaštitni znak nekih od najljepših žena današnjice poput Rihanne, Halsey i Zendaye.

Slobodno možemo reći da je mullet frizura obilježila 2022. godinu, sviđalo se to nekome ili ne, jer su društvene mreže preplavljene različitim primjerima frizure koja je stekla kultni status.

Samo u posljednjih 12 mjeseci mullet je na TikToku pretraživan 7,7 milijardi puta, a na Googleu 2,24 milijuna puta, što je nevjerojatna brojka za jednu frizuru.

Instagram 

Sve je počelo s frizurom 'wolf cut', pa je bilo samo pitanje vremena kada će se 'mullet' vratiti u beauty svijet. Ovakav način frizure idealan je za sve one koji žele divlji, rokerski izgled, a da ne troše previše vremena na stiliziranje. Malo pjene je sve što vam treba i spremni ste - što neuredniji to bolje.

No, daleko od toga da 'mullet' ne može izgledati elegantno i uglađeno. Dokaz tome su brojne poznate dame koje su nosile ovu frizuru s blago uvijenim vrhovima i manje izraženim prijelazima između slojeva, što je davalo mekši i ženstveniji izgled.

Koja je tajna 'mullet' frizure?

Njegova tajna je sljedeća:

  • Odgovara svakom tipu kose
  • Odgovara svakom obliku lica
  • Jednostavan za održavanje
  • Prilagodljiv svakoj situaciji i događaju

Možete se igrati s ovom frizurom kako god želite. Sušiti kosu možete, ali i ne morate, dok pomoću pegle za kosu možete napraviti kakvu god želite frizuru u samo nekoliko minuta.