Taman kad smo pomislili da će s 2022. završiti i histerija oko Netflix serije 'Wednesday' i da ćemo zaboraviti na opsesiju glumicom Jennom Ortegom do sljedeće sezone, ona nas je iznenadila.

Jenna Ortega skratila je kosu
Profimedia 

Glumeći lik Wednesday, mlada glumica inspirirala je mnoge svojim gotičkim stilom. Tamna kosa, pletenice i guste šiške postale su sve poželjnije u svijetu ljepote.

Jenna Ortega glumica je lik Wednesday u istoimenoj seriji
Profimedia 

Samo nekoliko tjedana nakon što je svijetu objasnila kako joj je Tim Burton prije snimanja namještao šiške kako bi 'svaka dlaka bila na svom mjestu', Jenna se odlučila na drastičnu promjenu koju je s obožavateljima podijelila na svom Instagram profilu.

Dugu tamnu kosu, koja je njezin potpis još od vremena kada je glumila u seriji 'Jane the Virgin', Jenna je skratila na kratku slojevitu frizuru, prošaranu kestenjastim pramenovima.

Za takozvani 'wolf cut' zaslužan je poznati frizer David Stanwell, koji je kosu stepenasto ošišao, a potom posvijetlio.

Jenna Ortega ima kratku frizuru wolf cut
Instagram 

Svoj neočekivani novi imidž Jenna je predstavila u emisiji 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon', gdje je pričala o plesnoj sceni iz popularne serije koju je sama osmislila.

Novu frizuru njezina je vizažistica upotpunila dramatičnim plavim sjenilom, dok je Jenna za TV nastup odabrala prozirnu kreaciju modne kuće Dolce&Gabbana.

Gledatelji showa, baš kao i njezini obožavatelji, s oduševljenjem su dočekali promjenu imidža talentirane glumice.